Ξεκινάει προπονήσεις ο Πανναξιακός Α.Ο.

pannax filathloi
admin
22/08/2016 21:17
 
 
 

Την έναρξη της νεας ποδοσφαιρικλης χρονιάς που ξεκινάει με την προετοιμασία των αθλητών ανακοίνωσε το Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟ.  Όπως αναφέρει, η προετοιμασία του αντρικού τμήματος ποδοσφαίρου για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 θα ξεκινήσει το Σάββατο 27 Αυγούστου στις 4:30 το απόγευμα. Ο Πανναξιακός καλεί όλους τους ποδοσφαιριστές να προσέλθουν στα γραφεία του συλλόγου μισή ώρα νωρίτερα από την έναρξη της πρώτης προπόνησης.
Επίσης ο Πανναξιακός ενημερώνει ότι η προγραμματισμένη ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας είχε αρχικά καθοριστεί για την Δευτέρα 22 Αυγούστου, όμως η μη εύρεση καταλυμάτων για την φιλοξενία των αθλητών του σωματείου και η μη έκδοση προπονητικού προγράμματος από το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ ανάγκασε την ομάδα να μεταθέσει την ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας για τις 27 Αυγούστου.
Ωστόσο, η επιτροπή άσκησης πίεσης για την λύση του γηπεδικού προβλήματος της Ναξιακής ομάδας, ζήτησε ραντεβού για την Τρίτη 23 Αυγούστου, με τον Δήμαρχο Μανόλη Μαργαρίτη τους αρμόδιους αντιδημάρχους και τον πρόεδρο του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Γιάννη Τσολάκη.

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*