Ο Πανναξιακός ΑΟΝ καλωσορίζει τη Λουτσία Ντανιέλα Φρέσκο

ntaniela fresco
admin
19/09/2016 17:21
 
 
 

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να υποδεχτούν στο σύλλογό μας και τη Νάξο τη βασική διαγώνιο της Εθνικής ομάδας της Αργεντινής Lucia Daniela Fresco, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Η 25χρονη αθλήτρια ύψους 1.93, μετρά πάνω από εξήντα συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας της, με σημαντικότερες τις τελευταίες της, καθώς αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια της Αργεντινής στους Ολυμπιακού Αγώνες, το καλοκαίρι στο Ρίο. Επίσης έχει κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στους Παναμερικανικούς αγώνες το 2013 και το 2015.
Την περυσινή περίοδο πρωταγωνίστησε στην Α2 της Ιταλίας με την Volley Soverato, ενώ τη σεζόν 2014-15 αγωνίστηκε στη Serie A, με τη φανέλα της Tiboni Urbino. Επίσης έχει αγωνιστεί επιτυχημένα τρία χρόνια στο Γερμανικό πρωτάθλημα με την SC Potsdam. Ξεκίνησε την καριέρα της στην Boca Juniors, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Αργεντινής το 2011.
Καλωσορίζουμε την πολύ σπουδαία αυτή αθλήτρια στην ομάδα μας και το νησί μας και είμαστε βέβαιοι ότι με την αγωνιστική της παρουσία θα συμβάλει καταλυτικά στην προσπάθεια για την επιτυχία του Πανναξιακού στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις και στη δημιουργία μιας ομάδας που θα προσφέρει θέαμα υψηλού επιπέδου.

(Visited 26 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*