Σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση έκοψε τη βασιλόπιτα ο ΑΠ.Α.Σ Νάξου «ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ» (φώτος)

Newsroom
02/02/2023 23:14
 
 
 

 

Την περασμένη Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 , στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα του Cine Naxos , πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του ΑΠ.Α.Σ ΝΑΞΟΥ «ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ».

Μέσα σε μια οικογενειακή ατμόσφαιρα, σύλλογος, γονείς και παιδιά «βρήκαν» τους τυχερούς της χρονιάς αλλά τίμησαν την ιστορία και το μέλλον του συλλόγου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν και τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Λιανός Δημήτρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης κ. Αντ.Πιτταράς και κ. Γ. Μαράκης καθώς και ο κ. Μαν. Βάβουλας.

Επιστολές απέστειλαν ο πρόεδρος της ΕΟΚ κ. Βαγ. Λιόλιος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Ι. Βρούτσης, η κα. Κατ. Μονογυιού και τέλος εκ μέρους των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Έπαρχος κ. Ιωάννης Μαργαρίτης και η Αντιπερειφερειάρχης κ. Ευδοκία Κατσάνη.

Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης ο πατήρ Συμεών Τελόπουλος ευλόγησε και έκοψε την βασιλόπιτα και ακολούθως ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουτελιέρης Ευάγγελος απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό και έκοψε την πίτα για τα τμήματα του συλλόγου.

Για την ιστορία, τυχερό τμήμα για το 2023 είναι το γυναικείο τμήμα του ΑΠΑΣ.

Ακολούθησαν οι απονομές της ημέρας. Τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο σύλλογο, τα δύσκολα χρόνια των ανοιχτών γηπέδων και όχι μόνο, οι Χάρος Γεώργιος και Χουζούρης Δημήτρη. Τις πλακέτες απένειμαν στον μεν πρώτο ο επίτιμος πρόεδρος κ. Πρωτονοτάριος Δημήτρης και ο ταμίας του συλλόγου κ. Ατσαλίνος Γιώργος, ενώ στο δεύτερο ο πρόεδρος κ. Κουτελιέρης Ευάγγελος και ο αντιπρόεδρος κ. Μπαρδάνης Μανώλης.

Τέλος βραβεύτηκαν για την είσοδο τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση οι αθλητές του συλλόγου Τριαντάφυλλος Αντώνης, Χιλάϊ Άγγελος και Τελόπουλος Διονύσης από τα μέλη του συμβουλίου κ. Λιαγκρή Σπύρο, κ. Μπαρδάνη Μανώλη και κ. Βενιέρη Γιάννη.

Επίλογος της ημέρας δόθηκε με το μοίρασμα της πίτας σε κάθε τμήμα του συλλόγου χωριστά ώστε να υπάρχει ένας τυχερός σε κάθε τμήμα.

(α) Τμήμα Νεανίδων – Κορασίδων: Τυχερή η Χουζούρη Καλλιόπη.

(β) Τμήμα Παγκορασίδων: Τυχερή η Πιτταρά Δήμητρα.

(γ) Τμήμα Εφήβων: Τυχερός ο Πετράς Μιχάλης.

(δ) Τμήμα Παίδων: Τυχερός ο Σιδέρης Δημήτρης.

(ε) Τμήμα Παμπαίδων – Μίνι: Τυχερός ο Κιουλαφής Γιάννης.

(στ) Τμήμα Προμίνι: Τυχερός ο Καϊδαντζής Νίκος.

(ζ) Τμήμα Αρχαρίων: Τυχερή η Κιουλαφή Κατερίνα.

(η) Τμήμα Γλινάδου: Τυχερή η Μανιού Στέλλα.

Ο ΑΠ.Α.Σ ΝΑΞΟΥ «ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ» ευχαριστεί τον κ. Λιαγκρή Δημήτρη για την παραχώρηση της αίθουσας του Cine Naxos και όσους συνέδραμαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

(Visited 446 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*