Την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων Κυκλάδων ζητά η Ελληνική Λύση

pannax filathloi
Newsroom
16/02/2023 23:27
 
 
 

 

Ερώτηση για την «Οικονομική κάλυψη ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων Κυκλάδων για ενδοκυκλαδικές μετακινήσεις» κατέθεσε στη Βουλή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Όπως ενημερωθήκαμε από εκπροσώπους ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων Κυκλάδων, σημαντικό κόστος για τις μετακινήσεις καταβάλλουν τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία αυτών κατά τη διεξαγωγή αθλητικών διοργανώσεων ή αγώνων εντός Κυκλάδων. Τα συνεχή υπερβολικά κόστη των μετακινήσεων από νησί σε νησί, τα όποια καλούν να καλύπτουν τα αθλητικά σωματεία, αφορούν κυρίως γυναικείες και αντρικές ομάδες ποδοσφαίρου, καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης αλλά και μικρότερων ηλικιακά κατηγοριών (νεανίδες, κορασίδες, παιδικό, εφηβικό). Συνεπώς, θα πρέπει να υπάρξει ειδική αντιμετώπιση των αθλητικών σωματείων Κυκλάδων, στον τομέα των μετακινήσεών τους, προκειμένου να συνεχίσουν ανέξοδα ή με περιορισμένο κόστος, ως ένα βαθμό, τις αθλητικές δραστηριότητές τους εντός Κυκλάδων προς χάριν της στήριξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού του συμπλέγματος των νήσων αυτών.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί (Πολιτισμού και Αθλητισμού και Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής):

Διατίθεστε όπως καταδείξετε το δέον ενδιαφέρον, ώστε με μέτρα που θα αποφασίσετε να καλύπτονται οι μετακινήσεις των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων Κυκλάδων – ενδονησιωτικά των Κυκλάδων και κατά τη διεξαγωγή επίσημων αθλητικών δραστηριοτήτων – αγώνων;

(Visited 71 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*