Γιώργος Ρούσης: Δημιουργείτε κάτι πολύ όμορφο εδώ

filikos osfp paon 00
admin
02/10/2016 21:33
 
 
 

Ο Πανναξιακός, και ιδιαίτερα το τμήμα του γυναικείου βόλεϊ δεν εμφανίστηκε στο προσκήνιο για να παίξει το ρόλο της φωτοβολίδας.

Η σημερινή εικόνα-υπόδειγμα είναι αποτέλεσμα προσπάθειας πολλών ετών και ακόμα περισσότερων ανθρώπων.

Ο Πανναξιακός είναι ο σύλλογος στολίδι των Κυκλάδων έχοντας κάνει να υποκλιθούν μπροστά του κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα του ευρωπαϊκού βόλεϊ, και έχει γίνει αποδέκτης συγχαρητηρίων για την οργάνωση και την φιλοξενία που παρέχει μένοντας πιστός στις Ναξιώτικες παραδόσεις.

Διακρίσεις όπως η 8 θέση στην Ευρώπη, 1 τελικός κυπέλλου, 2 φαιναλ φορ κυπέλλου, 3η θέση στην Ελλάδα φυσικά δεν έρχονται χωρίς σκληρή δουλειά, πίστη, αφοσίωση, και πολλές πολλές δυσκολίες.

Στον Πανναξιακό αρέσουν τα δύσκολα. Μέσα από αυτά δυναμώνει, βελτιώνεται και εξελίσσεται. Για αυτό άλλωστε δεν επέλεξε «εύκολο» αντίπαλο για τα πρώτα του φιλικά. Αγωνίστηκε κόντρα στον έτοιμο, συμπαγή και ανώτερο αγωνιστικά Ολυμπιακό. Κοιτώντας τον στα μάτια. Και ηττήθηκε… Δύο φορές… Ηττήθηκε αλλά δεν έχασε, γιατί μόνο κερδισμένος μπορείς να φύγεις από μια δυνατή αναμέτρηση. Όχι στα σετ, αλλά σε εμπειρία!

Με το ρόστερ να συμπληρώνεται μόλις λίγες ώρες νωρίτερα από την δεύτερη αναμέτρηση και έχοντας στο δυναμικό της ομάδας τέσσερις αθλήτριες προερχόμενες από τις ακαδημίες, έχοντας πέντε διεθνείς με ενεργές συμμετοχές στις εθνικές ομάδες των χωρών τους, το μέλλον του Πανναξιακού φαντάζει λαμπρό, ακόμα πιο φωτεινό από ότι μέχρι σήμερα.

Μετά το τέλος των δύο αναμετρήσεων με τον Ολυμπιακό, οι προπονητές των ομάδων έκαναν τις απαραίτητες δηλώσεις με τον Μπράνκο Κοβάσεβιτς να λέει αναφερόμενος στην ομάδα της Νάξου: «Ο Πανναξιακός είναι μία νέα ομάδα, σίγουρα θα είναι καλύτερος σε σχέση με πέρυσι αν και δεν έχουμε δει τις δυνατότητες των ξένων αθλητριών του ακόμη στο παρκέ και θα αποτελέσει έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο για όλες τις ομάδες»

Από την πλευρά του ο προπονητής του Πανναξιακού Γιώργος Ρούσης τόνισε: Ήταν δύο πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό που είναι σαφώς σε καλύτερη κατάσταση από εμάς από τη στιγμή που έχει ξεκινήσει τη προετοιμασία του δύο εβδομάδες νωρίτερα και χωρίς πολλές αλλαγές στο ρόστερ του. Εμείς είχαμε ελλείψεις, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Δουλεύουμε και από τη Δευτέρα που θα είμαστε όλοι μαζί πλέον θα ανεβάσουμε ακόμη περισσότερο τη πίεση. Στα κομμάτια που έχουμε δουλέψει έως τώρα έμεινα ικανοποιημένος. Αυτό που μ’ αρέσει είναι ότι βλέπω να δημιουργείτε κάτι πολύ όμορφο εδώ, μία πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα που θα το δουν όλοι στην αρχή του πρωταθλήματος. Ελπίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι και με δεδομένο ότι έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με το καλημέρα».

Σχετικά με τις δύο ξένες αθλήτριες σημείωσε ότι «η Φρέσκο ήρθε από το …αεροπλάνο και απλά πάτησε παρκέ ενώ η Ποτοκάρ ήθελε να παίξει λίγο περισσότερο. Σίγουρα θα είναι διαφορετικές στα επόμενα παιχνίδια και θα μας βοηθήσουν σημαντικά» ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο του Πανναξιακού που έδωσε το παρών στο γήπεδο τονίζοντας «ευχαριστώ τον κόσμο που αγκαλιάζει την προσπάθεια που γίνεται. Συμμετέχουν δυναμικά σε όλα τα φιλικά και σίγουρα θα μας βοηθήσουν όπως και τα προηγούμενα χρόνια»

(Visited 21 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*