Πανναξιακός ΑΟΝ: Στην Ηλιούπολη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος

paon ilioupoli karavi
admin
23/10/2016 12:47
 
 
 

Αναχώρησε σήμερα το πρωί η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού για το λιμάνι του Πειραιά με το πλοίο της blue Star Ferries για να αγωνιστεί στην πρεμιέρα του Ελληνικού πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ με την ομάδα της Ηλιούπολης.

Με το προπονητή της ομάδας, Γιώργο Ρούση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών ο Πανναξιακός φιλοδοξεί να ξεκινήσει «με το δεξί» τις υποχρεώσεις του τη νέα σεζόν στο κλειστό της Ηλιούπολης. Στην αποστολή του Πανναξιακού στην Αθήνα ο Γιώργος Ρούσης εκτός των δύο βοηθών του, Ευσταθόπουλο και Καζαζόπουλο έχει μαζί του τις Σία Τοτσίδου, Μαρία Οικονομίδου, Νίνα Δρακουλίδου, Ξένια Κακουράτου, Κατερίνα Ζακχαίου, Μόνικα Πότοκαρ, Λουτσία Φρέσκο, Βίκυ Σεφεριάδου, Βαρβάρα Ξαγοραράκη, Μαρία Γάτση, και Κάλλια Κατερίνη.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23/10 στις 17:30 και οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την εξέλιξη του αγώνα με livescore μέσα από το www.paon.gr στη σελίδα LIVESCORE ΕΔΩ

Ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος ο κύριος Ρούσης δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας βόλεϊ: «Εμείς θέλουμε να κάνουμε μια αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα, ανάλογη των τελευταίων ετών. Γνωρίζουμε όμως και τις δυσκολίες γιατί στο φετινό πρωτάθλημα θα υπάρξει μεγάλος ανταγωνισμός».

Σχολιάζοντας τα φαβορί και αουτσάιντερ που θα προκύψουν, ο τεχνικός της ομάδας μας τόνισε: «Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στο πρωτάθλημα. Υπάρχουν αρκετές ομάδες που μπορούν να κάνουν καλή πορεία και θα το δούμε μέσα από τη διαδικασία των αγώνων».

Από την πλευρά της η αρχηγός Σία Τοτσίδου συμπλήρωσε: «Η ομάδα μας φέτος αποτελείται από πολλά νέα πρόσωπα τα οποία έχουν όρεξη για δουλειά. Αυτό σε συνδυασμό με το ευχάριστο κλίμα αλλά και τη συγκέντρωση που υπάρχει εντός του γηπέδου θα συμβάλλουν στην προσπάθειά μας για την επίτευξη των φετινών στόχων της ομάδας».

Τέλος, η άσος του Πανναξιακού ευχήθηκε ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν: «Εύχομαι να έχουμε ένα υγιές πρωτάθλημα και όλοι εμείς που ασχολούμαστε έμπρακτα με αυτό να δώσουμε λόγους στο φίλαθλο κόσμο να στηρίξει το ευγενές άθλημά μας».

(Visited 27 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*