Το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΒΑΣ Νάξου – Πρόεδρος ο Στάθης Τσακωνιάτης

Newsroom
07/10/2023 02:00
 
 
 

 

Μετά τις αρχαιρεσίες της 1ης Οκτωβρίου 2023, συστάθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒΑΣ Νάξου ως εξής:

Τσακωνιάτης Ευστάθιος, Πρόεδρος
Μανιός Μιχαήλ, Αντιπρόεδρος
Μανωλά Σοφία Γενικός Γραμματέας
Ξενάκης Ιωάννης, Ταμίας
Βλαχάκη Αντωνία, Έφορος στίβου- Μέλος.

Σε ανακοίνωση του το Σωματείο αναφέρει: Ευχαριστούμε τα μέλη και φίλους του ΣΕΒΑΣ Νάξου, που συμμετείχαν στις εκλογές και καλωσορίζουμε τα νέα μέλη μας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες:

α. στους υποψήφιους των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών όλων των παρατάξεων που μας τίμησαν με την παρουσία και την ψήφο τους,

β. στην Δικαστική αντιπρόσωπο κυρία Μάρκου Μαρία, δικηγόρο, για την άψογη εκλογική διαδικασία γ. στην Εφορευτική επιτροπή για την καθοριστική βοήθεια στην εκλογική διαδικασία.

Μετά την αδράνεια που επέβαλε ο κορωνοϊός και οι πρωτόγνωρες συνθήκες που ζήσαμε, το νέο Δ.Σ. στοχεύει στην επανενεργοποίηση του Σωματείου και στη διάδοση των αξιών του βετερανισμού και του αθλητισμού σε όλες τις ηλικίες.

Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλες τις γυναίκες και τους άνδρες άνω των 35 ετών που ήταν αθλητές ή ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με κάποιο από τα αθλήματα στίβου που συμπεριλαμβάνεται στους αγώνες μας, αφού πρώτα κάνουν τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο, να πλαισιώσουν τις δράσεις μας εντός και εκτός ΔΑΚ Νάξου.

Γιατί ο βετερανισμός αποτελεί επένδυση στον τομέα της υγείας μας με πολλαπλά οφέλη, σωματικά, ψυχολογικά, ηθικά και κοινωνικά. Γιατί “με τον αθλητισμό δίνουμε χρόνια στη ζωή μας και ζωή στα χρόνια μας”.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 429 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*