Η αμερικανίδα αθλήτρια Jordan Gray στο meeting των Συνθέτων Αγωνισμάτων στίβου στη Μήλο (πρώην Portarathlon)

Newsroom
09/01/2024 00:38
 
 
 

 

Πριν καλά καλά μπει το 2024 και πριν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την διοργάνωση του meeting των Συνθέτων Αγωνισμάτων στίβου στη Μήλο, που ακόμα αναζητά νέο επίσημο όνομα μετά την αλλαγή της έδρας διεξαγωγής του, η αμερικανίδα αθλήτρια Jordan Gray εκδήλωσε ενδιαφέρον για τη συμμετοχή της.

Η 28χρονη αθλήτρια δεν είναι τυχαία καθώς κατέχει το ρεκόρ Αμερικής αλλά και το παναμερικανικό ρεκόρ στο δέκαθλο γυναικών (8246 βαθμοί) ένα αγώνισμα που δεν είναι το επίσημο των συνθέτων στις γυναίκες καθώς ως γνωστόν οι γυναίκες αγωνίζονται στο έπταθλο, συγκεντρώνει όμως αρκετές αθλήτριες παγκοσμίως που μετέχουν σε αγώνες δεκάθλου.

Η Gray έχει ατομικό ρεκόρ στο έπταθλο 5903 βαθμούς και ξεχωρίζουν οι επιδόσεις της στο άλμα σε μήκος (6.45) και στην σφαιροβολία (14.66) ενώ τρέχει τα 400 μέτρα σε 56.98 και έχει ξεπεράσει στο επι κοντώ τα 3.91.

Προπονητής της είναι ο Αndy Eggerth, με ειδικότητα στα σύνθετα και στα άλματα , του οποίου οι αθλητές έχουν κερδίσει δεκάδες τίτλους στα πρωταθλήματα των Ηνωμένων Πολιτειών στον ανοικτό και στον κλειστό στίβο.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 63 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*