Εύκολα «καθάρισε» την ΑΕΚ ο Πανναξιακός

paon aek
admin
29/01/2017 21:01
 
 
 

Χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα, ο Πανναξιακός νίκησε 3-0 την ΑΕΚ στην Αθήνα, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών και μείωσε στο -3 από το δεύτερο Παναθηναϊκό.

Ο Πανναξιακός νίκησε 3-0 σετ την ΑΕΚ εκτός έδρας για τη 15η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών και βρέθηκε στο -2 στην τρίτη θέση από το δεύτερο Παναθηναϊκό, μετά την απώλεια βαθμών των «πράσινων» στον Εύοσμο και ελπίζει για τη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου, αφήνοντας την «Ένωση» σταθερά στην τελευταία θέση.Στο πρώτο σετ, η «Ένωση» βρισκόταν κοντά στο σκορ, όταν ο ΠΑΟΝ με πίεση από το σερβίς και επιθετική πολυφωνία έφτασε στο +7. Ίδια εικόνα και στο δεύτερο σετ, με τις φιλοξενούμενες να φτάνουν στο +9, ενώ στο τρίτο έφτασε στο +10.

Γιώργος Σαμαράς: «Ότι είναι στα μέτρα μας το ‘πολεμάμε’, ότι δεν είναι το αφήνουμε. Αυτό συνέβη σήμερα. Εμείς, κοιτάμε τώρα την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Ηρακλή Κηφισιάς, που είναι μια ομάδα στα μέτρα μας».

Γιώργος Ρούσης: «Το κέρδος για εμάς είναι ότι ήμασταν σοβαροί σε όλο το ματς και όλα τα κορίτσια κράτησαν τον αγωνιστικό ρυθμό που έπρεπε. Το κέρδος είναι διπλό για εμάς και τώρα κοιτάμε τη δύσκολη συνέχεια σε Κύπελλο και πρωτάθλημα».

Τα σετ: 16-25, 17-25, 19-25

ΑΕΚ (Σαμαράς): Νούσια, Βάθη, Αργυροπούλου, Ζίγκα, Γεωργαντά, Φιλιπιόνκα, Μπελιά –λ / Καράτερζη, Καλαφατάκη, Κουτρουμπή

Πανναξιακός (Ρούσης): Φρέσκο, Πότοκαρ, Τοτσίδου, Δρακουλίδου, Ξαγοραράκη, Ζακχαίου, Κακουράτου λ. /Κατερίνη, Σεφεριάδου, Αναγνώστου

sport-fm.gr

(Visited 35 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*