Δύναμη του Πανναξιακού ο φίλαθλος κόσμος του

pannax filathloi
admin
08/02/2017 21:22
 
 
 

Τους φιλάθλους της Νάξου ευχαρίστησαν τα Διοικητικά Συμβούλια του Πανναξιακού Α.Ο και του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. για τη συνεχή και θερμή στήριξη τους σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν, η στήριξη αυτή είναι πηγή δύναμης για τις ομάδες, αλλά και ηθική επιβράβευση για τις διοικήσεις των συλλόγων, που τους παροτρύνει να συνεχίσουν να προσφέρουν στον ναξιώτικο αθλητισμό και στους Ναξιώτες γενικότερα, ειδικά στην περίοδο κρίσης που ζούμε.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Οι διοικήσεις του Πανναξιακού επιθυμούν να ευχαριστήσουν το φίλαθλο κοινό της Νάξου για την πολυπληθή παρουσία του και την πολύ θερμή συμπαράστασή του στα παιχνίδια των τμημάτων μας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ αυτό το Σαββατοκύριακο.
Η στήριξη των φιλάθλων μας αποτελεί πηγή δύναμης για τα τεχνικά επιτελεία, τους αθλητές και τις αθλήτριες των ομάδων μας. Επίσης, είναι ηθική επιβράβευση για τις διοικήσεις των συλλόγων, ώστε να συνεχίσουν την προσπάθειά τους για τη δημιουργία ομάδων που αποτελούν διαφήμιση για το νησί μας, πρότυπο για την αθλούμενη νεολαία μας και ένα μέσο διασκέδασης – αξιοποίησης του ελεύθερου τους χρόνου, για όλους του κατοίκους του νησιού μας, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.
Τις επόμενες εβδομάδες θα διεξαχθούν στη Νάξο πολύ σημαντικά παιχνίδια των συλλόγων μας και στα τρία αθλήματα. Καλούμε το φίλαθλο κοινό να επαναλάβει την μαζική και ένθερμη παρουσία του στα γήπεδά μας και να «οδηγήσει» τις ομάδες μας σε μεγάλες νίκες.

Με τιμή,
Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.
Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

(Visited 16 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*