Στο Ναύπλιο οι κορασίδες του ΠΑΟΝ για το Χριστουγεννιάτικο τουρνουά

paon korasides 11
admin
27/12/2017 23:16
 
 
 

Οι κορασίδες του Πανναξιακού ΑΟΝ βρίσκονται από την Τετάρτη το απόγευμα στο Ναύπλιο για να συμμετάσχουν στο 1ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά που διοργανώνει η ΑΛΚΥΩΝ Ναυπλίου.

Η αποστολή του Πανναξιακού αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης για τον Πειραιά και στη συνέχεια με πούλμαν της ομάδας ταξίδεψε στο πανέμορφο Ναύπλιο που φορώντας τα γιορτινά του υποδέχτηκε τις τρεις ομάδες που συμμετέχουν στο Τουρνουά.

Η αθλήτριες και οι συνοδοί του Πανναξιακού φιλοξενούνται στο Δρέπανο, στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο ΤΡΙΤΩΝ με το προσωπικό του ξενοδοχείου να κερδίζει τις εντυπώσεις για την οργάνωση και την εξυπηρέτηση του.

ΗΜΕΡΑ 1η

Στον πρώτο αγώνα της ημέρας, η Αλκυών Ναυπλίου αναμετρήθηκε με τον Πανιώνιο σε ένα πολύ όμορφο και δυνατό ματς. Ο Πανιώνιος προηγήθηκε με 2-1 σετ αλλά τα κορίτσια της Αλκυών δεν τα παράτησαν, έκαναν την ανατροπή και τελείωσαν τον αγώνα υπέρ τους με 3-2 σετ.

Στη συνέχεια ο Πανναξιακός αγωνίστηκε κόντρα στη τυπικά γηπεδούχο Ελπίδα Αμπελοκήπων και ηττήθηκε με 3-0 σετ χωρίς να γίνει ανταγωνιστικός εκτός από την αρχή του 3ου σετ όπου και προηγήθηκε με 4-0. Στα κορίτσια της Νάξου εμφανείς ήταν η κούραση από το πολύωρο ταξίδι αλλά και η έλλειψη αγώνων καθώς το πρωτάθλημα Κυκλάδων δεν προσφέρεται για δυνατές αναμετρήσεις.

ΗΜΕΡΑ 2η

Την Πέμπτη, το πρόγραμμα του τουρνουά έχει την ομάδα του Πανναξιακού να αγωνίζεται στις 12:00 το μεσημέρι με την οικοδέσποινα Αλκυώνη, και στις 17:00 το απόγευμα με τον Πανιώνιο.

Την ημέρα πλαισιώνουν ακόμα οι αναμετρήσεις Πανιώνιος – Ελπίδα Αμπελοκήπων στις 10:00 και Αλκυών Ναυπλίου – Ελπίδα Αμπελοκήπων στις 19:00 στον τελευταίο αγώνα που ολοκληρώνει και το τουρνουά.

Η αποστολή του Πανναξιακού θα αναχωρήσει από το Ναύπλιο την Παρασκευή το πρωί και θα επιστρέψει το βράδυ της ίδιας ημέρας στη Νάξο.

(Visited 19 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*