Δημήτρης Καρούσης: Ο Πανναξιακός ΑΟ θέλει τη στήριξη των Ναξιωτών για να παίξει στα μπαράζ (ηχητικό)

 
 
 

Απόλυτα ικανοποιημένος με την ομάδα ποδοσφαίρου του Πανναξιακού Α.Ο. που τερμάτισε δεύτερος, εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Καρούσης σε δηλώσεις του στο naxostimes.gr.

Ο κ. Καρούσης που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους χορηγούς της ομάδας που τη στήριξαν ώστε να φτάσει ένα βήμα πριν από τα μπαράζ, προσκάλεσε τους επιχειρηματίες του νησιού να ενισχύσουν οικονομικά τη Νξιακή ομάδα σε αυτό το κρίσιμο σημείο της πορείας του πρωταθλήματος, προκειμένου να συνεχίσει στα μπαράζ, με πολύ μεγάλες πιθανότητες να στεφθεί ακόμα και πρωταθλητής. 

“Ευχαριστώ τους χορηγούς και φιλάθλους που βοήθησαν την ομάδα να φτάσει ως εδώ. Ο Πανναξιακός επιθυμεί να πάει στα μπαράζ αλλά επειδή τα οικονομικά είναι άσχημα, θα πρέπει να τον στηρίξει ο φίλαθλος κόσμος, οι χορηγοί και ο δήμος. Η ομάδα δεν ανήκει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανναξιακού, αλλά σε όλη τη Νάξο. Οι Ναξιώτες είναι αυτοί που θα αποφασίσουν για την πορεία της, αν θα πάει στα μπαράζ ή όχι” τόνισε.

Ο κ. Καρούσης δεν παρέλειψε να εκθειάσει τόσο τον προπονητή του Πανναξιακού κ. Βάβουλα όσο και τους παίκτες, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι εφόσον η ομάδα θα αγωνιστεί στα μπαράζ, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

“Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα. Ο κ. Προμπονάς έχει κάνει καλή δουλειά και αν πάμε στα μπαράζ κατά 99% θα πάρουμε το πρωτάθλημα Κυκλάδων, το οποίο θα μας οδηγήσει στην Γ’ Εθνική” σημείωσε και πρόσθεσε : “Για να γίνουν αυτά θα αποφασίσει ο επιχειρηματικός κόσμος του νησιού. Από σήμερα εμείς του διοικητικού συμβουλίου θα επικοινωνήσουμε με τον επιχειρηματικό κόσμο της Νάξου να ενισχύσουν την ομάδα κι εμείς ως ανταπόδοση θα τους προβάλουμε στον τουριστικό οδηγό του νησιού”. 

Όπως τόνισε ο κ. Καρούσης το Σωματείο χρειάζεται περίπου 6.000 για να συνεχίσει κι αυτό γιατί υπάρχουν συνεχείς μετακινήσεις για παιχνίδια σε άλλα νησιά. “Αν οι επιχειρηματίες βοηθήσουν ή και ο Δήμος κάνει μία έκτακτη επιχορήγηση τότε εμείς θα μπορέσουμε να πάμε στα μπαράζ και να φέρουμε το πρωτάθλημα στο νησί μας”.

Ερωτώμενος σχετικά για το αν θα μπορέσει ο Πανναξιακός “να σταθεί” στη Γ’  Εθνική κατηγορία, ο κ. Καρούσης δήλωσε αισιόδοξος και τόνισε ότι “το νησί μπορεί να στηρίξει την ομάδα όχι μόνο στην Γ’ Εθνική αλλά και στην Α’ Εθνική”.

 

{youtube}jttQ_9OXSNw{/youtube}

(Visited 14 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*