Σύρος: Μέτρα ασφαλείας για την ομαλή διεξαγωγή του Final 4 Κυπέλλου Ελλάδος στο βόλεϊ

 
 
 

Τα μέτρα που πρόκειται να ισχύσουν στις 30 και τις 31 Μαρτίου στη Σύρο για την ομαλή διοργάνωση του Final 4 Κυπέλλου Ελλάδος Πετοσφαίρισης Ανδρών που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Ερμούπολης «Δημήτριος ΒΙΚΕΛΑΣ» ανακοίνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Κυκλάδων.

Έτσι, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή τέλεση του αγώνα, η ασφαλής πρόσβαση – προστασία των θεατών, των αθλητών και των παραγόντων:
*Θα εκδοθούν συνολικά 900 εισιτήρια (διαρκείας και ημερήσια), που θα είναι αριθμημένα και ονομαστικά. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος, εάν από τον έλεγχο πρόσκλησης και στοιχείων ταυτότητας προκύψει ότι το εισιτήριο εκδόθηκε για άλλο πρόσωπο.
*Η πρόσβαση στο Αθλητικό Κέντρο, θα γίνεται μόνο από την κάθετη στην επ. οδό Ερμούπολης – Ταλάντων δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.
*Απαγορεύεται η είσοδος με πανό, ηχητικές συσκευές, κέρματα και αναπτήρες. Επίσης, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος – πώληση – διάθεση και κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών, καθώς και η διάθεση λοιπών συσκευασμένων τύπων ροφημάτων.
Επιπλέον, για λόγους ασφάλειας και ρυθμίσεων της κυκλοφορίας:
*Το χρονικό διάστημα από την 08:00 ώρα της 29ης Μαρτίου έως την 22:00 ώρα της 31ης Μαρτίου δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση οχημάτων επί της δημοτικής οδού που βρίσκεται προ της εισόδου του χώρου στάθμευσης του Α.Κ.Δ.Ε. (κάθετη επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου)
*Το χρονικό διάστημα από την 15:00 ώρα της 30ης Μαρτίου έως την 22:00 ώρα της 31ης Μαρτίου δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση των οχημάτων στο χώρο στάθμευσης του Α.Κ.Δ.Ε.
*Εντός του προαυλίου χώρου του Αθλητικού Κέντρου θα σταθμεύσουν μόνο τα διαπιστευμένα οχήματα (Ελληνικής Αστυνομίας, Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ε.Κ.Α.Β., ραδιοτηλεοπτικών δικτύων, διοργανωτών και παραγόντων).
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

(Visited 24 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*