Προμήθεια και εγκατάσταση λυόμενης κερκίδας στο γήπεδο 5×5 στα Καμίνια Σύρου

Άκης Αξαόπουλος
09/02/2020 14:44
 
 
 

 

Στο πλαίσιο του προγράμματος εκσυγχρονισμού και βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, κατά την τελευταία συνεδρίασή της, ενέκρινε τους όρους δημοπράτησης καθώς και τα μέλη της επιτροπής του διαγωνισμού για το έργο “Προμήθεια και εγκατάσταση λυόμενης μεταλλικής κερκίδας με κιγκλιδώματα ασφαλείας, διάδρομο και κλίμακες πρόσβασης”, στις αθλητικές εγκαταστάσεις στα Καμίνια Σύρου.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 70.060,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας και συγκεκριμένα από τον κωδικό “Συντηρήσεις Επισκευές χώρων αθλοπαιδιών και αθλητικών εγκαταστάσεων νησιών Π.Ε. Κυκλάδων”,

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι και ο φορέας υλοποίησης του έργου, στο πλαίσιο Διαβαθμιδικής Σύμβασης Συνεργασίας που έχει συναφθεί με τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης, με σκοπό την ολοκλήρωση του γηπέδου 5×5, καθώς και την διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου στα Καμίνια.

Στόχος είναι η δημιουργία ολοκληρωμένου χώρου αθλοπαιδιών και η Αναβάθμιση Αστικού Περιβάλλοντος με την δημιουργία χώρου αναψυχής και ξεκούρασης τόσο για τους μόνιμους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες, διότι στην ευρύτερη περιοχή δεν υπάρχει κατάλληλος χώρος. Στον χώρο αυτό θα μπορούν να πραγματοποιηθούν και Πολιτιστικές Εκδηλώσεις.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της Διαβαθμιδικής Σύμβασης ανέρχεται στο ύψος των 160.000,00 €.

(Visited 156 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*