Πανναξιακός ΑΟΝ: Ευχαριστούμε την Κριστίν Μίλεν

Άκης Αξαόπουλος
10/03/2020 14:05
 
 
 

 

Η γυναικεία ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ αποχαιρετά την Εσθονή διεθνή αθλήτρια Κριστίν Μίλεν.

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ μετά τους τραυματισμούς των Λεγκρός και Αμαράλ και τις ήττες από ΑΟ Θήρας (Κύπελλο Ελλάδας) και Θέτιδα Βούλας (Volleyleague) βρίσκεται τρεις αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος εκτός και των δύο στόχων που είχαν τεθεί στην αρχή της σεζόν με την βαθμολογική θέση του σωματείου να μην διαμορφώνει τις υπάρχουσες κρίσιμες θέσεις των play offs & play out.

Με αυτά τα δεδομένα, ο σύλλογος δεν θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στην πρόταση που δέχτηκε η Εσθονή ακραία της ομάδας, Κριστίν Μίλεν από την Γαλλική Μπεζιέ, ομάδα που βρίσκεται στους 4 του challenge cup (αντίπαλος του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση) και συνεχίζει στα play-off του Γαλλικού πρωταθλήματος.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΝ ανακοινώνουν την λύση της συνεργασίας με την διεθνή Εσθονή αθλήτρια Κριστίν Μίλεν κοινή συνεναίσει.

Με έντονο το αίσθημα ευγνωμοσύνης για την πολύτιμη προσφορά της και την άριστη συμπεριφορά της το χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε στο σύλλογο μας και με γνώμονα την εξέλιξη της καριέρας της και το συμφέρον του σωματείου, δεν θα μπορούσαμε να σταθούμε εμπόδιο στην μετακίνηση της.

Με το ήθος και την αθλητική της παιδεία αισθανόμαστε υπερήφανοι που η Κριστίν αποτέλεσε μέλος του σωματείου μας δίνοντας το 100% των δυνάμεων της σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα.

Ευχαριστούμε την δική μας “Μίλκα” για τα όσα πρόσφερε στην οικογένεια του Πανναξιακού και τις ευχόμαστε καλή επιτυχία με την νέα της ομάδα”.

(Visited 53 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*