Έλληνας ο νικητής του 5ου διαγωνισμού parkour/freerunning Red Bull Art of Motion 2015

admin
06/10/2015 13:45
 
 
 

Ο 20χρονος Δημήτρης “DK” Κυρσανίδης ήταν ο νικητής του επετειακού 5ου διαγωνισμού parkour/ freerunning Red Bull Art of Motion 2015, ο οποίος φέτος διεξήχθη στην Οία της Σαντορίνης.

Οι καλύτεροι αθλητές από 12 χώρες εμπνεύστηκαν από τον ατμοσφαιρικό αέρα της Σαντορίνης και ενώθηκαν με τις κοίλες καμπύλες των σπιτιών, προσφέροντας ένα εξαίσιο και συνάμα συναρπαστικό θέαμα σε μια μοναδική φυσική πίστα στους χιλιάδες θεατές απ’ όλο τον κόσμο που ένοιωσαν την αδρεναλίνη τους να «χτυπά» κόκκινο από τις εντυπωσιακές τεχνικές, την ταχύτητα, την ευλυγισία και τους πρωτότυπους αυτοσχεδιασμούς των αθλητών.

 

Διοργανωτές αυτού του μεγάλου διαγωνισμού – άξιος νικητής του οποίου ήταν για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Δημήτρης Κυρσανίδης – ήταν οι τομείς Τουρισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και η Red Bull. Τους αγώνες παρακολούθησαν ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Γιάννης Μαργαρίτης και η έπαρχος Θήρας Θεώνη Λειβαδάρου, οι οποίοι και συνεχάρησαν τους αθλητές.

Τα αποτελέσματα:

  1. Δημήτρης Κυρσανίδης (GRE) 467 βαθμοί
  2. Pavel Petkuns (LAT) 436

Jesse Peveril (CAN) 422

Alexander Schauer (AUT) 402

Yoann Leroux (FRA) 380

Alfred Scott (USA) 317

(Visited 9 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*