Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά βόλεϊ (video)

admin
12/10/2015 21:19
 
 
 

Με υπομονή και επιμονή τα όνειρα μας γίνονται πραγματικότητα… Αυτό πίστευαν και συνεχίζουν να πιστεύουν οι εμπνευστές και οι διοργανωτές του τουρνουά βόλεϊ που συνδιοργάνωσαν ο αθλητικός σύλλογος «Πανναξιακός ΑΟΝ» και η «Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου» στο νησί της Νάξου.

 

Ένα όνειρο που σχεδόν όλα τα τελευταία χρόνια έγιναν προσπάθειες να γίνει αληθινό και τελικά πήρε «σάρκα και οστά» τον Οκτώβριο του 2015.

Άνθρωποι που αγαπούν τον αθλητισμό βρέθηκαν δίπλα σε αυτή την προσπάθεια και με την σημαντική βοήθεια των χορηγών της διοργάνωσης κατάφεραν και έφεραν εις πέρας με επιτυχία το τουρνουά. Παρά την απειρία σε τέτοιες διοργανώσεις όλα κύλισαν ομαλά, με τους φιλοξενούμενους της διοργάνωσης να έχουν να πουν μόνο καλά λόγια για το νησί μας.

Ολυμπιακός, Άρης, Μάριτσα και φυσικά ο συνδιοργανωτής του τουρνουά Πανναξιακός τίμησαν με την παρουσία τους την γυμνάστρια Μαρία Μπεμπέτσου – Τζαννίνη με τον τρόπο που και η ίδια επιθυμούσε. Πάντα μέσα σε αθλητικά πλαίσια οι 4 ομάδες διαγωνίστηκαν μεταξύ τους σε αυτό το αθλητικό τριήμερο και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα από τους (λιγοστούς ομολογουμένως) φιλάθλους στις εξέδρες. Νικητής του τουρνουά ο Ολυμπιακός, αλλά πραγματικός νικητής της διοργάνωσης ήταν ο αθλητισμός.

Στην τελετή απονομής και βράβευσης των συμμετεχόντων ομάδων η Κα Μπεμπέτσου – Τζαννίνη φανερά συγκινημένη έχοντας δίπλα της τα παιδιά της και τα εγγόνια της παρέλαβε αναμνηστική πλακέτα από το ιστορικότερο  μέλος του Πανναξιακού ΑΟΝ και σημερινό ταμία της ομάδας, Νίκο Βαφία.

Ακολούθησε η απονομή του τροπαίου στον Ολυμπιακό, με την Κα Μπεμπέτσου – Τζαννίνη να το δίνει στην αρχηγό της γυναικείας ομάδας, Στέλλα Χριστοδούλου.

Στη συνέχεια βραβεύθηκαν για την συμμετοχή τους στο τουρνουά ο Πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός ΣΦΠ, η πρωταθλήτρια Βουλγαρίας Μάριτσα Πλόβντιβ και ο ΑΣ Άρης από τον πρόεδρο του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Ιωάννη Τσολάκη, την κόρη της κυρίας Μπεμπέτσου-Τζαννίνη, Ευγενία Τζαννίνη ( όπου στα μαθητικά της χρόνια υπήρξε βολεϊμπολίστρια με πολλές επιτυχίες) και τον Αντιπεριφερειάρχη αθλητισμού της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Ιωάννη Μαργαρίτη αντίστοιχα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ

{youtube}Wewg6fZpGBY{/youtube}

Η κυρία Μαρία Μπεμπέτσου-Τζαννίνη μέσω της εφημερίδας «ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ» εκφράζει την συγκίνησή της:

«Νιώθω βαθιά συγκίνηση για όλα όσα γίνονται προς τιμή μου. Σήμερα που όλα είναι ψυχρά, αδιάφορα, χωρίς ευγένεια και ανθρωπισμό, βρέθηκαν νέοι αθλητές ν’ αγαπούν, να αναγνωρίζουν και να εκτιμούν τη δασκάλα τους.

Αλήθεια, συγκλονίζομαι και πετώ στα ύψη, όπως η μπάλα του βόλεϊ για την αγάπη και τη συμπεριφορά σας.

Σας έδωσα την ψυχή μου, αγωνιζόμενη με αγάπη και ενδιαφέρον να σας μάθω όσα ήξερα, να σας κάνω αθλητές, πρώτους στις Κυκλάδες.

Το πέτυχα! Πέτυχα όμως και κάτι άλλο, πιο βαθύ και πιο μεγάλο, να σας κάμω ανθρώπους.

Αυτό είναι το δύσκολο, μα και το πιο σπουδαίο, αυτό που επιτυγχάνεται ευκολότερα μέσω του αθλητισμού.

Ευχαριστώ, γιατί δώσατε σήμερα δύναμη στην αδυναμία των τόσων χρόνων μου, δύναμη στην αδυναμία της ηλικίας μου. Με κάνατε να γυρίσω με τη φόρμα μου, το κέφι μου, πίσω στο Γυμναστήριο, να τρέχω, να φωνάζω, να δίνω εντολές και να εκτελούνται αμέσως, να πετώ μπάλες, ακόμα και να μαλώνω, να μαλώνω από ενδιαφέρον να γίνεται αθλητές, ξεχωριστοί, πρώτοι στις Κυκλάδες.

Γίνατε αθλητές και σήμερα σας καμαρώνω, σας καμαρώνουν όλοι.

Τώρα συνέρχομαι και το μόνο που μπορώ να σας δώσω είναι ευχές, εγκάρδιες ευχές για επιτυχίες, διακρίσεις και προπάντων υγεία και ευτυχία σε σας και στις οικογένειες σας».

 

(Visited 22 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*