Πανναξιακός Α.Ο.: Συγχαρητήρια στο τμήμα στίβου για την πρώτη θέση στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κυκλάδων

Άκης Αξαόπουλος
14/07/2020 11:16
 
 
 

 

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο. και ειδικότερα το Τμήμα Στίβου του συλλόγου, συγχαίρει τους Παίδες – Κορασίδες αθλητές και αθλήτριες του τμήματος, που κατέκτησαν την πρώτη θέση στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κυκλάδων, που έγινε στο Δ.Α.Κ. Νάξου, στις 29 – 06 – 2020.

Συγκεκριμένα, οι αθλητές Μανδηλαράς Γεώργιος (Άλμα εις ύψος, 110μ. μετ’ εμποδίων), Πιτταράκης Κωνσταντίνος (200μ.) και Μάλλη Μαρία (Άλμα εις μήκος), προκρίθηκαν με εξαιρετικές επιδόσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων, που θα διεξαχθεί στη Λάρισα 25 – 26 Ιουλίου 2020.
Συγχαίρουμε επίσης, τους Παμπαίδες – Παγκορασίδες αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου, που πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠΑ – ΠΚΑ.

Τέλος, εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους Πρωταθλητές του Ναξιακού Α.Ο., Τζίνα Ορέστη και Τάκο Μιχαήλ, που κατέκτησαν χρυσό και αργυρό μετάλλιο αντίστοιχα, στο αγώνισμα των Συνθέτων, στο συγκεκριμένο Πρωτάθλημα. Συγχαίρουμε επίσης και τους αθλητές των υπόλοιπων Κυκλαδικών σωματείων (Α.Ο. Μυκόνου, Ανδριακός), που τίμησαν τον Κυκλαδικό κλασσικό αθλητισμό με τα μετάλλια και τις επιδόσεις τους.

Αρωγοί όλης αυτής της προσπάθειας του Συλλόγου ήταν οι χορηγοί μας, η εταιρεία Blue Star και ο κ. Καρούσης Δημήτριος, τους οποίους θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά που βρίσκονται πάντα στο πλευρό της ομάδας, στηρίζοντάς την με κάθε τρόπο.

(Visited 79 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.