Το 1st TRIMORE Syros Triathlon στο London Triathlon Show

admin
16/02/2016 11:18
 
 
 

Ιδιαίτερα αισθητή έκανε την παρουσία της η Σύρος στο London Triathlon Show που πραγματοποιήθηκε από τις 11 έως και τις 14 Φεβρουαρίου στο Λονδίνο, προσελκύοντας 60.000 επισκέπτες.

Η συμμετοχή της Σύρου στην έκθεση αφορούσε στο 1st TRIMORE Syros Triathlon, στο οποίο ήδη δήλωσαν έγγραφη συμμετοχή 67 τριαθλητές. Ταυτόχρονα, διανεμήθηκαν 2.000 φυλλάδια της συγκεκριμένης αθλητικής διοργάνωσης, καθώς και της τουριστικής προώθησης του νησιού, έγιναν σημαντικές γνωριμίες, ενώ εξασφαλίστηκε και η υποστήριξη του ΕΟΤ προς το 1st TRIMORE Syros Triathlon.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου του δήμου Σύρου-Ερμούπολης «η εξαντλητική και οργανωμένη προσπάθεια των διοργανωτών του 1st TRIMORE Syros Triathlon απέδωσε καρπούς και οι προοπτικές βελτίωσης και προόδου του τουρισμού στη Σύρο είναι πλέον εμφανείς». Ο δήμος εξέφρασε επίσης, τις θερμές του ευχαριστίες προς τα Λουκουμοποιεία «Δεναξά», «Κορρέ», «Λειβαδάρα» και «Κανακάρη» για τη γενναιόδωρη προσφορά τους και τη συμβολή τους στην προσπάθεια της διεθνούς προβολής της Σύρου.

 

(Visited 22 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*