1st TRIMORE Syros Triathlon 2016: «Ελάτε να σας παραΣΥΡΟυμε»!

admin
19/02/2016 13:58
 
 
 

Στις 10, 11 και 12 Ιουνίου η Σύρος υποδέχεται, με τις καλύτερες προδιαγραφές, τους λάτρεις του αθλητισμού – τριάθλου, τους κυνηγούς της ξεχωριστής εμπειρίας, αλλά και όλους εκείνους που θέλουν να συνδυάσουν ένα τριήμερο στην αρχοντική πρωτεύουσα των Κυκλάδων, χειροκροτώντας την προσπάθεια, το πάθος, την αφοσίωση, αλλά και συμμετέχοντας σε πλήθος παράλληλων δράσεων για μικρούς και μεγάλους.

Με κεντρικό μήνυμα «Ελάτε να σας παραΣΥΡΟυμε»!!!, το 1st TRIMORE Syros Triathlon 2016 παρουσιάστηκε επίσημα χθες στην Αθήνα από τον δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης Γιώργο Μαραγκό και τον επικεφαλής της ομάδας TRIMORE Κωνσταντίνο Μητρόπαπα, οι οποίοι υποδέχθηκαν στον πολυχώρο της diaplous s.s.d.a. Ltd “diaplous Training Experience Concept – Ford T.C.” δημοσιογράφους και αθηναϊκά Μέσα (έντυπα και ηλεκτρονικά), διοργανωτές άλλων τριάθλων, τριαθλητικές ομάδες, αθλητές, φίλους, χορηγούς, υποστηρικτές και αρωγούς.

 

Εντός των επόμενων εβδομάδων πρόκειται να ακολουθήσει στην Ερμούπολη επίσημη παρουσίαση στα τοπικά Μέσα και δύο εβδομάδες πριν τη διοργάνωση, επίσης στην Ερμούπολη, εκτενής παρουσίαση όλου του event.

Μέσω του 1st TRIMORE Syros Triathlon, το νησί διεκδικεί την καθιέρωση ενός θεσμού, που θα αναδείξει παράλληλα με το κυρίως αθλητικό περιεχόμενό του και τις υπόλοιπες ποικίλες πτυχές του (πολιτιστική, ιστορική, αρχιτεκτονική περιουσία).

Το teaser είναι ήδη στον αέρα και οι εγγραφές συνεχίζονται!

{youtube} https://www.youtube.com/watch?v=IIVAEBL3LL0 {/youtube}

(Visited 15 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*