Προπόνηση με την Εθνική ομάδα για την Βίλμα Αναγνώστου

admin
09/03/2016 11:37
 
 
 

Η Βίλμα εμφανίστηκε εμφανώς αγχωμένη αφενός γιατί ήταν η πρώτη της συμμετοχή στο κλιμάκιο της Εθνικής ομάδας, αφετέρου γιατί είχε να «αντιμετωπίσει» και να συναγωνιστεί αθλήτριες που έχουν ακόμη και ρόλο βασικού στις ομάδες τους στην Α1 κατηγορία όπως η Αλεξάκου του Μαρκόπουλου.

Παρόλα αυτά πήγε πολύ καλά, αντιμετώπισε με χιούμορ και χαμόγελα την προπόνηση που ήταν αρκετά διαφορετική σε σχέση με αυτή που κάνει στην ομάδα της Νάξου και κέρδισε τα εύσημα από τον ομοσπονδιακό προπονητή κο Φλώρο που ζήτησε να συνεχίσει ακόμη πιο εντατικά την προπόνηση, να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις της, να ακολουθεί τις εντολές των προπονητών και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να την δει και πάλι στην επόμενη κλήση των Κορασίδων.

Να σημειώσουμε ότι η Βίλμα Αναγνώστου, ουσιαστικά είναι Πανκορασίδα, κάτι που σημαίνει ότι είναι δεδομένη σχεδόν η παρουσία της στις επόμενες κλήσεις για παρουσία στο κλιμάκιο των κορασίδων.

Η Βίλμα Αναγνώστου σημείωσε ότι «ήταν πολύ όμορφα, η προπόνηση ήταν διαφορετική, είχαμε στο πλάι μας κορίτσια που έχουν περισσότερες εμπειρίες παίζοντας ακόμη και στην Α1 κατηγορία αλλά μας άρεσε η ευκαιρία που μας έδωσαν και ελπίζουμε να έχουμε κι άλλες στο μέλλον».

Να σημειώσουμε ότι στο πλευρό της αθλήτριας ήταν τόσο οι γονείς της όσο και η Σοφία Βασιλάκη, πρώην πρόεδρος του Πανναξιακού ΑΟΝ.

(Visited 26 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*