Προκήρυξη 23ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης 2016

admin
22/03/2016 13:58
 
 
 

Το 23ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης περιόδου 2016 προκήρυξαν οι Παλαίμαχοι Καλαθοσφαιριστές Σύρου, σε συνεργασία με τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης.

Σε αυτό μπορούν να συμμετέχουν όσοι έχουν εργασιακή σχέση με την ομάδα της υπηρεσίας, με την κάθε ομάδα να μπορεί να απαρτίζεται και από άλλες υπηρεσίες (το ανώτερο μέχρι 4 διαφορετικούς εργασιακούς χώρους – υπηρεσίες). Το κόστος συμμετοχής για κάθε ομάδα θα εξαρτηθεί από τις συμμετοχές και θα κυμαίνεται από 180-240€ (1 ή 2 γύρους), το οποίο θα καταβάλλεται στην τριμελή Επιτροπή πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος. Το ποσό συμμετοχής θα καταβάλλεται στην αρχή του Πρωταθλήματος και δεν θα επιστρέφεται για οποιονδήποτε λόγο (π.χ. μηδενισμός).

Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή σε άτομα που την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2015- 2016, αγωνίζονται ή αγωνίστηκαν σε σύλλογο και έλαβαν μέρος σε επίσημους αγώνες πρωταθλήματος.

Ως χώρος διεξαγωγής καθορίζεται η Α’ αίθουσα του Α.Κ.Δ.Ε. Σύρου. Οι αγώνες θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Στην 1η νικήτρια ομάδα θα δοθούν 1 κύπελλο, αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια. Στην 2η και 3η μόνο αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια.

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους από τη Δευτέρα 28 Μαρτίου έως και τη Δευτέρα 11 Απριλίου στο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Σύρου Ερμούπολης «Δ. Βικέλας».

Δείτε εδώ ολόκληρη την προκήρυξη

Δείτε εδώ τη φόρμα συμμετοχής

 

(φωτό: cyclades24.gr)

(Visited 14 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*