Ο πρωταθλητής περνάει από τις Κυκλάδες

admin
06/04/2016 11:18
 
 
 

Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση στην Α1 γυναικών για την ανάδειξη του εφετινού πρωταθλητή.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Πανναξιακό από τον οποίο έχασε το αήττητο του και ο Παναθηναϊκός τον Α.Ο.Θήρας από τον οποίο παραλίγο να χάσει την δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο. Σε κάθε περίπτωση είναι σημαντικό ότι οι δύο ομάδες των Κυκλάδων έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά και θα αντιμετωπίσουν τις δύο παραδοσιακές δυνάμεις του ελληνικού βόλεϊ.

Ο Ολυμπιακός με βάση και την κανονική περίοδο είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο αλλά η πρόκριση στον τελικό κρίνεται στις δύο νίκες (σε αντίθεση με την Volley League που θα κριθεί στις τρεις) και επομένως κάθε στραβοτιμονιά κοστίζει. Ο Πανναξιακός στην προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου νίκησε τον Ολυμπιακό με 3-1 σετ.

«Σημαντικό το πρώτο»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς σχολίασε: «Είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από το τελευταίο παιχνίδι. Είμαι σίγουρος ότι θα παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο θα κερδίσουμε τα ματς που χρειάζονται και θα προκριθούμε στους τελικούς. Το πρώτο ματς είναι σημαντικό».

Η αρχηγός του Πανναξιακού, Σία Τοτσίδου τόνισε: «Έχουμε δουλέψει αρκετά και θέλουμε σίγουρα να δείξουμε το καλύτερο δυνατό αγωνιστικό μας πρόσωπο. Υπάρχει ψυχολογικό αβαντάζ επειδή σπάσαμε το αήττητο του αντιπάλου ο οποίος όμως είχε εμφανιστεί με ελλείψεις. Θέλουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ και να χαρούμε την παρουσία μας δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Α.Ο.ΘΗΡΑΣ..

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε… σκούρα απέναντι στον Α.Ο.Θήρας την εφετινή σεζόν. Η ομάδα της Σαντορίνης νίκησε στο νησί με 3-2 βάζοντας τον Παναθηναϊκό σε περιπέτειες από τον Α΄γύρο. Οι δύο ομάδες μονομάχησαν και στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου, εκεί όπου οι «πράσινες» πήραν το εισιτήριο μετά από ένα συγκλονιστικό ματς που έληξε 3-2.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Καζάζης είπε: «Ξεκινά μια σημαντική σειρά αγώνων. Η ομάδα μου είναι έτοιμη. Θέλουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα. Έχουμε προετοιμαστεί καλά. Με τη βοήθεια και του κόσμου μας θα κάνουμε το πρώτο βήμα».

Ο προπονητής του ΑΟ Θήρας, Απόστολο Οικονόμου είπε: «Έχουμε πετύχει τον στόχο της 4αδας και την έξοδο μας στην Ευρώπη, μπαίνουμε για πρώτη φορά σε αυτήν την διαδικασία των πλέι οφ και θέλουμε να δείξουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο. Φαβορί ειναι ο Παναθηναϊκός , αλλά εμείς θέλουμε να εξαντλήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε για την είσοδο μας στον τελικό».
Η ημιτελική φάση των πλέι οφ και η πρόκριση στα τελικά του πρωταθλήματος κρίνεται στις δυο νίκες.

 

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΠΛΕΪ ΟΦ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1η σειρά ημιτελικών – Τετάρτη 6 Απριλίου
Πανελληνίου 15.00: Παναθηναϊκός ΑΟ – ΑΟ Θήρας
Ρέντη 17.00: Ολυμπιακός – Πανναξιακός

2η σειρά ημιτελικών – Κυριακή 10 Απριλίου
Σαντορίνη 15.30: ΑΟ Θήρας – Παναθηναϊκός ΑΟ
Νάξος 19.00: ΑΟΝ Πανναξιακός – Ολυμπιακός ΣΦΠ

3η σειρά ημιτελικών (αν χρειαστεί) – Τρίτη 12 Απριλίου
Ρέντη 00.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ – ΑΟΝ Πανναξιακός
Πανελληνίου 00.00: Παναθηναϊκός ΑΟ – ΑΟ Θήρας

 

Πηγή: sentragoal.gr

(Visited 15 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*