Στην τελική ευθεία για το 1ο TRIMORE Syros Triathlon 2016

admin
10/05/2016 09:29
 
 
 

Στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην Σύρο και στην έμπνευση – παρακίνηση των νέων ανθρώπων να ασχοληθούν με τα σπορ και τον αθλητισμό γενικότερα προσβλέπει το 1st TRIMORE Syros Triathlon 2016.

Ο σχεδιασμός της τριήμερης εκδήλωσης περιλαμβάνει πλήθος αθλητικών δραστηριοτήτων, χωρίς να παραλείπει τα παιδιά αλλά και τους ήπιους αθλητές, δηλαδή όσους δεν επιδίδονται στον πρωταθλητισμό. Στο πρόγραμμα συγκαταλέγεται παιδικό Τρίαθλο, τρέξιμο 5 χιλιομέτρων εντός της Ερμούπολης και ποδηλατική περιήγηση της πόλης συμμετοχικού (και όχι αγωνιστικού) χαρακτήρα, δίνοντας την ευκαιρία να συμμετέχουν όλα τα παιδιά, αλλά και μεγαλύτεροι, ήπιοι αθλητές του νησιού.

Περισσότεροι συμμετέχοντες – περισσότεροι εθελοντές – ενεργοί θεατές!

Με σύνθημα «Γίνετε μέρος της εμπειρίας που το 1st TRIMORE Syros Triathlon 2016 θα προσφέρει!», οι διοργανωτές ζητούν την αρωγή εθελοντών και την ενεργή συμμετοχή στα αθλητικά δρώμενα, καλώντας ταυτόχρονα όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Σύρου να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες και να ζήσουν τον διαφορετικό παλμό που θα φέρει στο νησί αυτή η διοργάνωση, κερδίζοντας μια εμπειρία που θα αφήσει τη Σύρο για πάντα χαραγμένη στην καρδιά και το μυαλό τους. Άλλωστε, οι θεατές κάθε εκδήλωσης είναι εκείνοι που δίνουν τον παλμό και το χρώμα!

Έτσι, λοιπόν, με γνώμονα την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος της διοργάνωσης αυτού του τριημέρου και παράλληλα την περαιτέρω ανάπτυξη του θεσμού της εθελοντικής προσφοράς, καλούνται άτομα κάθε ηλικίας να εγγραφούν στην ομάδα των εθελοντών της διοργάνωσης και να συνεισφέρουν ενεργά στην επιτυχία και την καθιέρωση του θεσμού.

Οι εγγραφές είναι απαραίτητες, ώστε να σχηματοποιηθεί έγκαιρα η ομάδα και να αναληφθούν συγκεκριμένοι ρόλοι από κάθε ανθρώπινη μονάδα, βάσει πάντα των δυνατοτήτων εκείνης. Εγγραφές εδώ: http://bit.ly/23SOgiK.

Οι παράλληλες εκδηλώσεις του 1ου TRIMORE Syros Triathlon 2016

Την Παρασκευή 10 Ιουνίου στις 18:00, στο θέατρο Απόλλων θα πραγματοποιηθεί επιστημονική εσπερίδα, όπου κορυφαίοι αθλητές παγκοσμίου επιπέδου θα δώσουν έμπνευση, παρακίνηση, πρότυπα αλλά και αξίες, μεγαλώνοντας το αθλητικό κάδρο παιδιών και ενηλίκων, συνεισφέροντας στη σχηματοποίηση οράματος και εμπνέοντας ευγενή συναισθήματα!

Το Σάββατο 11 Ιουνίου στις 12:00 το μεσημέρι, από την πλατεία Μιαούλη, θα ξεκινήσουν όλα τα παιδιά, οι αθλητές, καθώς και σε όσοι άλλοι αρέσκονται στο να ποδηλατούν στην Ερμούπολη και θα συνοδεύσουν τη μεγάλη ομάδα ποδηλατών.

Επίσης, το Σάββατο 11 Ιουνίου στις 17:00 από την πλατεία Μιαούλη θα ξεκινήσει ο αγώνας δρόμου των 5 χιλιομέτρων μέσα στην Ερμούπολη. Πρόκειται για έναν αγώνα ανάμεσα στα σοκάκια, τους δρόμους, την πλατεία, την παραλία και τα αξιοθέατα της Ερμούπολης. Θα χρειαστεί να δηλωθεί συμμετοχή (μόνο 5€), ώστε η διοργάνωση να γνωρίζει τον αριθμό των συμμετεχόντων και να έχει φροντίσει να έχει έτοιμο το Running Kit με το τεχνικό μπλουζάκι στο νούμερο του συμμετέχοντα (www.syrostriathlon.gr).

Τέλος, καλούνται όλα τα παιδιά των τριών μεγάλων τάξεων του Δημοτικού και του Γυμνασίου, να λάβουν μέρος στο Παιδικό Τρίαθλο την Κυριακή 12 Ιουνίου, στις 09:00, στην περιοχή Νησάκι (παλιό κολυμβητήριο).

Πρόκειται για ένα Τρίαθλο μύησης και εθισμού, όπως ονομάζεται, και όχι το αγωνιστικού μεγέθους για πρωταθλητές. Είναι μικρών διαστάσεων (μόνο 50μ. κολύμπι, 1.000μ. ποδήλατο και 200μ. τρέξιμο για τα μικρά, ενώ το διπλάσιο για τα μεγαλύτερα παιδιά του γυμνασίου), που όλα σχεδόν τα παιδάκια μπορούν να καταφέρουν, κερδίζοντας την εμπειρία και την αίσθηση του νικητή.

Θα χρειαστεί επίσης να δηλώσουν συμμετοχή (δωρεάν), ώστε η διοργάνωση να γνωρίζει τον αριθμό των συμμετεχόντων και να έχει φροντίσει να έχει έτοιμο το Kids Kit με το τεχνικό μπλουζάκι στο νούμερο του συμμετέχοντα (www.syrostriathlon.gr).

Επισημαίνεται ότι οι μικρές δυσκολίες που θα επιφέρουν οι αλλαγές στην κυκλοφορία για τη διευκόλυνση των απαιτητικών προδιαγραφών ασφάλειας αθλητών και θεατών είναι το ελάχιστο τίμημα που καλείται ο εμπορικός κόσμος και οι πολίτες της Σύρου να συνεισφέρουν στην διοργάνωση.

 

 

 

(Visited 19 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*