Η εικόνα μιλάει από μόνη της…

Newsroom
22/05/2022 12:52
 
 
 

 

Συγκινητική συνάντηση. Στο Φιλώτι. «Ενώσαμε τις δυνάμεις μας…μπροστά στο εμβληματικό έργο του Βρεφονηπιακού σταθμού της ορεινής Νάξου», γράφει με περηφάνια ο βουλευτής στο Facebook.

Αποπειραθήκαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ενόψει εκλογών, λέω εγώ, χωρίς να έχει τελειώσει το έργο που οικειοποιούνται κομματικά. Και η σημειολογία, η αποκωδικοποίηση του ενσταντανέ;

Στημένο σκηνικό και πόζες. Σπορτίφ ντύσιμο. Προσποιητά χαμογελαστοί. Ο δήμαρχος κοιτάζει με θαυμασμό το «αφεντικό», το οποίο φαίνεται ερωτευμένο και εξοικειωμένο με τον φακό. Ο περιφερειάρχης αλλού ξανοίει. «Τρία πουλάκια κάθονταν…». Έχει το πάνω χέρι ο Χατζημάρκος στην προεκλογική αυτή Αντάντ. Θυμάστε την Εγκάρδια Συνεννόηση (Entente Cordiale); Και πίσω, η μακέτα των πληροφοριών της χρηματοδότησης με ευρωπαϊκούς πόρους, που δε δικαιολογεί την κομματική ιδιοποίηση. Μια εικόνα βγαλμένη από τα παλαιοκομματικά ήθη περασμένων εποχών.

Μια άλλη ανάγνωση του χειροδεσμού παραπέμπει σε έναρξη αγώνα, σε διασταύρωση μα-χαιριών, σε αναγκαστική μετα-ΦΟΔΣΑ-κή συνύπαρξη.

Υπάρχουν και απόντες από το πλάνο, που δεν πήραν …voucher από το «αφεντικό» ή αρνήθηκαν την Εγκάρδια Συνεννόηση. Το κομματικό μαντρί είναι μεγάλο, αλλά τελευταία τα μαντριά ξεκληρίζονται, δεν περνάνε και την καλύτερή τους με την κρίση των ζωοτροφών!

(Visited 634 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*