Την ανάγκη Φιλοτι(μίαν)…

Newsroom
29/05/2022 15:59
 
 
 

 

POLITICAL (τεύχος 387) Σάββατο 28 Μαΐου 2022

«Λύθηκε μεγάλη «γαλάζια» παρεξήγηση στο Αιγαίο

Μια κόντρα με ανεξέλεγκτες διαστάσεις για τη «γαλάζια» παράταξη στο Αιγαίο σταμάτησε ο βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης. Όπως μου είπαν οι πηγές μου, ο δήμαρχος Νάξου Δημήτρης Λιανός και ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος είχαν έντονες διαφωνίες για τον ΦοΔΣΑ που είναι ο φορέας διαχείρησης αποβλήτων. Η κόντρα ήταν έντονη και οι αντεγκλήσεις μεγάλες. Έτσι λοιπόν, επιστρατεύτηκε ο Γιάννης Βρούτσης με τους οποίους διατηρεί πολύ στενούς δεσμούς και τους κάλεσε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Φιλώτι Νάξου, για να λυθεί η παρεξήγηση με γραβιέρα και ρακί. Τελικά οι τρεις έδωσαν τα χέρια και έτσι οι δύο τοπικοί παράγοντες που προέρχονται από τη ΝΔ, συμφώνησαν να εργαστούν για το καλό του νησιού και της περιφέρειας».

Ο κωλοτούμπας δήμαρχος, ο …θερμοστάτης βουλευτής (που έσπευσε να δώσει την …είδηση(;) στη χθεσινή Political) και ο μπαλαντέρ περιφερειάρχης.

Προεκλογική λυκοφιλία στο Φιλώτι.

Την ανάγκη Φιλοτι(μίαν) ποιούμενοι. Φιλοτήσια συνάντηση. Ώ φιλότης, που θα έλεγε και ο θείος Πλάτων.

Εμένα, όμως, κάτι με τσιγκλάει: ο περιφερειάρχης το ξέρει; Το σχοινί ισορροπίας ως πότε θα κρατήσει; Ναι, συμφωνώ μαζί σας: «θα φανεί στο χειροκρότημα»!

Όχεντρα

(Visited 397 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*