Φωτογραφικές αποφάσεις και…μάσα

Άκης Αξαόπουλος
28/10/2021 00:18
 
 
 

 

Απορώ με την…απορία σας για την απευθείας ανάθεση στον εύελπι φωτογράφο Εμμανουήλ Λυκουρόπουλο της φωτογράφισης, με σκοπό την τουριστική προβολή του Δήμου.

Απορώ που δεν…απορείτε πως δεν γίνεται περιγραφή του αντικειμένου της ανάθεσης με τη σχετική απόφαση του Δημητρίου Λιανού. Του όφειλε τη «δουλειά» από την προεκλογική του καμπάνια; Και τι θα φωτογραφίσει ο οδοντοτεχνίτης; Όχι ασφαλώς οδοντοστοιχίες, γέφυρες, στεφάνες και άλλα βοηθητικά ή υποκατάστατα των δοντιών, τεχνητά δόντια από μέταλλα, πλαστικό ή πορσελάνη, κορώνες δοντιών κ.λπ.

Σας βρίσκω αδιάβαστους. Ο οδοντοτεχνίτης-φωτογράφος έχει ξανακάνει τη «δουλειά». Υπάρχει π.χ. χρηματικό ένταλμα πληρωμής για τη «φωτογραφική κάλυψη και παροχή εκτυπωτικού υλικού για την υποστήριξη στον οικισμό Μουτσούνα και Δημαρχείο», στο πλαίσιο των δαπανών διοργάνωσης εκδηλώσεων προς τιμήν του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας.

Αλήθεια πού έχει το φωτογραφείο του ο οδοντοτεχνίτης Εμμανουήλ Λυκουρόπουλος; Στο οδοντοτεχνικό εργαστήρι του; Και αν είναι επαγγελματίας φωτογράφος, εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του επαγγέλματος;

Όσο για τον δήμαρχο, πρέπει να μάθει τι είναι παράνομο, νόμιμο και ηθικό. Μήπως, όμως, η μάσα θέλει τον…οδοντοτεχνίτη της;

Όχεντρα

(Visited 375 times, 1 visits today)

2 Comments

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*