Η Κατερίνα Γκιολέ από την Σέριφο, η νεαρότερη υποψήφια της παράταξης Χατζημάρκου

Άκης Αξαόπουλος
08/05/2019 15:35
 
 
 

Την υποψηφιότητα της 23χρονης Κατερίνας Γκιολέ από τη Σέριφο στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, καλωσόρισε η παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο».

Η νεαρότερη υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος της παράταξης, στη δήλωσή της με την οποία ανακοίνωσε την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο στην Περιφερειακή Ενότητα Μήλου, αναφέρει τα εξής:
«Αποφάσισα να μετέχω στις περιφερειακές εκλογές με τον συνδυασμό “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” του Περιφερειάρχη μας κ. Χατζημάρκου Γεώργιου για το σημαντικό έργο που επιτέλεσε στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ιδιαίτερα στο νησί μου την Σέριφο.
Α) Το τοπικό σχέδιο απορριμμάτων κι ανακύκλωσης, το οποίο το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε και η Περιφέρεια το υλοποίησε.
Β) Η προγραμματική σύμβαση για τον Αυλόμωνα που είναι γεγονός.
Γ) Η ολοκλήρωση της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης στις πυρόπληκτες περιοχές του νησιού μας.
Δ) Η ολοκλήρωση όλων των δημοπρατούμενων έργων που ήταν σε εκκρεμότητα.
Στην τιμητική πρόταση του κ. Γιώργου Χατζημάρκου αποφάσισα να ανταποκριθώ θετικά κι έτσι αποδέχτηκα να είμαι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, στηρίζοντας έτσι τον Περιφερειάρχη μας και το συνδυασμό του, για το σημαντικό έργο που επιτέλεσε στην πενταετία που πέρασε, εκπροσωπώντας σε αυτό το ψηφοδέλτιο την Σέριφο».

 

Βιογραφικό
Η Κατερίνα Γκιολέ γεννήθηκε στο Περιστέρι και είναι 23 ετών. Είναι κόρη του Δημητρίου Γκιολέ, Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερίφου και της Μαγδαληνής Φάκου κι έχει έναν μικρότερο αδερφό, τον Βασίλη.
Είναι δημότης Σερίφου κι έχει καταγωγή από το νησί, λόγω της γιαγιάς της Κοτσίκου Γκιολέ Αικατερίνης.
Αγαπά την Σέριφο όχι μόνο επειδή είναι ο τόπος που κατάγεται αλλά κι επειδή είναι ένας υπέροχος προορισμός με πολλές προοπτικές και περιθώρια βελτίωσης, ένα στολίδι που ειδικά κάθε Έλληνας πρέπει να γνωρίσει, όπως η ίδια λέει. Άλλωστε, αυτός είναι ο λόγος που την ώθησε να βάλει υποψηφιότητα στις εκλογές του Συνδέσμου Σεριφίων, στις οποίες κατάφερε να αναδειχθεί και μάλιστα σε πολύ καλή σειρά. Αυτή την στιγμή είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ιστορικού Συνδέσμου που ιδρύθηκε το 1896 με κοινωνική και πολιτιστική προσφορά προς το νησί.
Είναι τελειόφοιτη του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής πάνω στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, ένα κλάδο
που ανέκαθεν την ενδιέφερε.
Έχει εργαστεί στον τομέα του τουρισμού και τα τελευταία χρόνια εργάζεται στην επιχείρηση του πατέρα της που διατηρεί λογιστικό γραφείο στο Ίλιον και υποκατάστημα στην Σέριφο. Μιλάει δύο ξένες γλώσσες, Αγγλικά και Γαλλικά.

(Visited 108 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*