«Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας»: Νέα ειδικότητα στο ΔΙΕΚ Σύρου για το έτος κατάρτισης 2020-2021

xenodohio koudouni reception
Newsroom
03/09/2020 15:29
 
 
 

Δίνοντας έμφαση στην εκπαίδευση των ανθρώπων που απασχολούνται ή ενδιαφέρονται να απασχοληθούν στον τομέα του τουρισμού, ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης σε συνεργασία με το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Σύρου, προτρέπει αποφοίτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που θα ενδιαφέρονταν να αποκατασταθούν επαγγελματικά στον κλάδο της τουριστικής βιομηχανίας, να υποβάλουν αίτηση εγγραφής για τη νέα ειδικότητα «Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας (Υπηρεσία Υποδοχής – Υπηρεσία Ορόφων – Εμπορευματογνωσία)».

Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020, ώρα 23:59 στον σύνδεσμο https://diek.it.minedu.gov.gr.

Οι απόφοιτοι της παραπάνω ειδικότητας καλύπτουν θέσεις εργασίας σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων φιλοξενίας και εστίασης, συμπεριλαμβανομένων ξενοδοχείων, κέντρων διακοπών, εστιατορίων, BAR και επιχειρήσεων Catering.

Το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Σύρου παρέχει υψηλής ποιότητας δωρεάν επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση, σε συνδυασμό με την κατάκτηση εμπειρικών εφαρμογών σε σημαντικούς και δημοφιλείς επαγγελματικούς τομείς, με απώτερο σκοπό την απορρόφηση των καταρτιζόμενων από την αγορά εργασίας.

Για τον σκοπό αυτό, παρακολουθεί τις μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς και της κοινωνίας σε ένα διεθνές περιβάλλον εργασίας και γνώσης, τις απαιτήσεις για επαγγελματική κατάρτιση στην Ελλάδα, τις οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες της χώρας σε τοπικό και εθνικό επίπεδο, καθώς και τις τεχνολογικές και επιστημονικές εξελίξεις.

Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά από τις 15:00 έως τις 19:00 στο Δ.Ι.Ε.Κ. Σύρου, το οποίο στεγάζεται στο 2ο Γυμνάσιο Σύρου (Ξηρόκαμπος):

*στα τηλέφωνα 22810-81090 & 22810-79162,

*στην ηλεκτρονική διεύθυνση grammateia@iek-syrou.kyk.sch.gr,

*στην ιστοσελίδα http://iek-syrou.kyk.sch.gr/,

*στην σελίδα Facebook: ΔΙΕΚ Σύρου και

*στην ιστοσελίδα http://gsae.edu.gr/el/toppress/1642-anakoinosi-eidikot-diek-2020b.

(Visited 72 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*