Νάξος: Απονομή βραβείου στον Απόστολο Μαργαρίτη από το Γυμνάσιο Βίβλου

Άκης Αξαόπουλος
28/10/2021 19:05
 
 
 

 

Το Γυμνάσιο Βίβλου Νάξου απένειμε βραβείο στον κ. Μαργαρίτη Απόστολο, συμπατριώτη, Ναξιώτη, άρτι συνταξιοδοτηθέντα εκπαιδευτικό Φυσικών Επιστημών, για τη σπουδαία και πολυετή προσφορά του στον χώρο της Εκπαίδευσης.

Η βράβευση έλαβε χώρα σε κλειστή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του Γυμνασίου Βίβλου στις 27 Οκτωβρίου 2021 μετά τον σχολικό εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, παρουσία του Διευθυντή και του Συλλόγου Διδασκόντων της σχολικής μονάδας.

Ο Διευθυντής του Γυμνασίου, κ. Θεοδοσίου Δημήτριος, μετά την απονομή δήλωσε: «Ο κ. Μαργαρίτης Απόστολος υπηρέτησε με αξιοσημείωτο ζήλο και αγάπη το λειτούργημα του εκπαιδευτικού. Διακρίθηκε για το ήθος και για την εντιμότητά του. Ενέπνευσε τους μαθητές και τις μαθήτριές του με το παράδειγμά του και συνέβαλε καθοριστικά στην εξέλιξή τους σε υπεύθυνους και ενεργούς πολίτες. Η εκπαιδευτική κοινότητα και η τοπική κοινωνία του νησιού τον ευχαριστούν για την πολυετή προσφορά του».

Ο κ. Θεοδοσίου προσέθεσε: «Ο Αποστόλης υπηρέτησε 32 από τα 40 χρόνια της εκπαιδευτικής υπηρεσίας στο Γυμνάσιο Βίβλου. Παρόμοιες βραβεύσεις προτείνουμε να διοργανώνονται και να πραγματοποιούνται σε τελετές ευρύτερης κλίμακας με τη συνεργασία τοπικών εκπαιδευτικών φορέων, Δήμου, Εκκλησίας και άλλων παραγόντων – Συλλόγων ως έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς των ατόμων στην εκπαιδευτική κοινότητα».

 

(Visited 954 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*