Ξενοδοχείο μόνο για “ελεύθερους και ωραίους” στην Ελλάδα

admin
28/03/2015 16:08
 
 
 

Για τους ελεύθερους και μοναχικούς τύπους που θέλουν να απολαύσουν τις διακοπές τους χωρίς οικογένειες και ζευγάρια τριγύρω, έχοντας την ευκαιρία να φλερτάρουν χωρίς περιορισμούς, δύο Γάλλοι επιχειρηματίες έχουν τη λύση!

 

Ο Olivier Testard και ο Morgan Monharoul ονειρεύτηκαν και κάνουν πράξη το Dream Holiday στην περιοχή του Λόγγου στην Πελοπόννησο, ένα πολυτελές ξενοδοχείο μόνο για ελεύθερες ψυχές! Η ιδέα τους βασίστηκε σε μελέτες οι οποίες αποδεικνύνουν ότι υπάρχουν μεταξύ 15 με 18 εκατομμύρια singles στη Γαλλία αλλά δεν υπάρχουν προτάσεις για διακοπές που να απευθύνονται αποκλειστικά στη συγκεκριμένη αγορά.

«Υπάρχουν τρεις κατηγορίες ανθρώπων σε ένα ξενοδοχείο: Οικογένειες και ζευγάρια, που καταφέρνουν να συμβιώνουν, και οι μοναχικού και ελεύθεροι άνθρωποι που δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένοι. Έτσι, θελήσαμε να δημιουργήσουμε ένα ξενοδοχείο μόνο γι αυτούς», εξηγεί ο Olivier Testard. Έτσι οι δυο τους έπεισαν τον Έλληνα ξενοδόχο να φιλοξενήσει στον χώρο του το καλοκαίρι μόνο αυτή την κατηγορία ανθρώπων σε ένα πιλοτικό πρόγραμμα που αν πάει καλά θα εδραιωθεί εδώ και θα επεκταθεί και σε άλλες χώρες. Το ξενοδοχείο θα λειτουργήσει από τις 22 Μαΐου έως τις 25 Σεπτεμβρίου, ενώ οι διακοπές θα κοστίζουν από 1.049 ευρώ μέχρι 1.549 την εβδομάδα.

 

Πηγή: perierga.gr

(Visited 11 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*