Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στη Νέα Υόρκη με τη παρουσία του Πάνου Καμμένου (φώτος και βίντεο)

admin
28/03/2015 19:19
 
 
 
 
Εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου πραγματοποιούνται στη Νέα Υόρκη όπου εκεί βρίσκεται και ο Πάνος Καμμένος ο οποίος εκπροσώπησε την κυβέρνηση.
 
 
O κ. Καμμένος, μαζί με αξιωματούχους της πόλης, παρέστη  στην επίσημη τελετή, κατά την οποία δόθηκε το όνομα του μακαριστού αρχιεπισκόπου Αμερικής  Ιακώβου σε τμήμα της 33ης οδού (μεταξύ Ντίτμαρς Μπούλεβαρντ και 23ης λεωφόρου) στην Αστόρια, όπου βρίσκεται η Ελληνορθόδοξη Εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης.
 
 
Μετά την τελετή ακολούθησε Ελληνικό γλέντι που βιντεοσκόπησε και μας απέστειλε ο αναγνώστης του naxostimes Πέτρος Μυκωνιάτης:

{youtube}n6X8a-8VC5U{/youtube}

Στη συνέχεια, θα μιλήσει στο συνέδριο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αμερικής και το βράδυ θα τιμηθεί από την Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση που πραγματοποιείται σε ξενοδοχείο του Μανχάταν, παραμονή της ελληνικής παρέλασης στην 5η Λεωφόρο.
 
 
Στην εκδήλωση μετά δείπνου θα τιμηθούν επίσης οι φετινοί τελετάρχες της παρέλασης, που είναι ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο και οι Ελληνοαμερικανοί επιχειρηματίες Τζον Κάλαμος και το ζεύγος Ελένη και Γιάννη Ψαρά.
 
 
Όπως αναφέρει το antennanews την Κυριακή το πρωί, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην πανηγυρική δοξολογία για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας στο Μανχάταν, χοροστατούντος του αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημητρίου.
 
 
Στη συνέχεια, μαζί με τους τελετάρχες, Αμερικανούς γερουσιαστές και βουλευτές, αξιωματούχους των δημοτικών και πολιτειακών Αρχών της Νέας Υόρκης και στελέχη της Ομογένειας, θα παρελάσει μέχρι την εξέδρα των επισήμων, απ’ όπου θα παρακολουθήσει τους χιλιάδες παρελαύνοντες των ομογενειακών συλλόγων, ομοσπονδιών, κοινοτήτων, οργανώσεων και εταιρειών.
 
Φώτος και βίντεο: Πέτρος Μυκωνιάτης

 

(Visited 17 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*