60 ευρώ η πτήση για Κυκλάδες από το κεντρικό υδατοδρόμιο της Πελοποννήσου

Άκης Αξαόπουλος
14/12/2020 13:06
 
 
 

 

Το κεντρικό υδατοδρόμιο της Πελοποννήσου σχεδιάζει η Περιφέρεια με πτήσεις από και προς Κυκλάδες και Πειραιά.

Ήδη έπεσαν οι υπογραφές της σύμβασης για την συγκρότηση του φακέλου δημιουργίας υδατοδρομίου στην λίμνη Τάκα, με δαπάνη περί τις 20.000 ευρώ.

Η γραμμή Τρίπολη – Κυκλάδες θα έχει διάρκεια πτήσης 55 λεπτά και τιμή εισιτηρίου περί τα 60 με 70 ευρώ), ενώ η γραμμή Τρίπολη – Πειραιάς θα έχει διάρκεια πτήσης 35 λεπτά.

Ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας δήλωσε ότι καταβάλλεται προσπάθεια ώστε η εν λόγω υποδομή να αποτελέσει το κεντρικό υδατοδρόμιο της Περιφέρειας, καθώς – όπως γνωστοποιήθηκε – σύμφωνα με την Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού και την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο ζήτημα στην χωροθέτηση του υδατοδρομίου.

“Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την υλοποίηση αυτού του έργου, το οποίο θα συμβάλει στην οικονομική ανάπτυξη, αλλά και στην περαιτέρω εξωστρέφεια, της Περιφέρειας” σημείωσε ο περιφερειάρχης.

 

Πηγή: anagnostis.org

(Visited 942 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.