Το καλύτερο πρόγραμμα CRM για μεσίτες

Άκης Αξαόπουλος
13/03/2020 13:17
 
 
 

 

Η γραφειοκρατία για τα ακίνητα είναι μια χρονοβόρα εργασία γεμάτη προκλήσεις. Ωστόσο, το Μεσιτικό Πρόγραμμα CRM έχει αναπτυχθεί για να βοηθήσει τους μεσίτες στην εκτέλεση των εργασιών πολύ αποτελεσματικά.

Πρώτα απ ‘όλα τι υποστηρίζει το CRM;

CRM = Διαχείριση Πελατειακών Σχέσεων.

Το σημαντικότερο πλεονέκτημα του λογισμικού είναι ότι δίνει τη δυνατότητα στους μεσίτες να διαχειρίζονται διάφορες διαδικασίες που σχετίζονται με πωλήσεις, έγγραφα, λογαριασμούς πελατών και προσωπικού. Βοηθά τους κατασκευαστές και τους προγραμματιστές να παρακολουθούν τις πωλήσεις, τα κέρδη και τις πληροφορίες για τους πελάτες, κάτι το οποίο έχει σημαντικό ρόλο στη λήψη αποφάσεων.

Τα πλεονεκτήματα του λογισμικού CRM είναι:

Το CRM δεν είναι (απλά) τεχνολογία.

Το CRM είναι μια επιχειρηματική στρατηγική!

Το λογισμικό CRM για ακίνητα κερδίζει σταθερά την προσοχή των μεσιτικών γραφείων λόγω των θεμελιωδών πλεονεκτημάτων που προσφέρει. Μερικοί από τους λόγους για τους οποίους οι μεσίτες επιλέγουν το λογισμικό CRM είναι:

Ταχύτητα: Το CRM βοηθάει τους μεσίτες να πάνε γρήγορα μέσα από τα τραπεζικά στοιχεία, τις πληρωμές κλπ. Με ένα μόνο κλικ. Αυτό το χαρακτηριστικό δείχνει ότι οι μεσίτες μπορούν τώρα να παίρνουν άμεσες και γρήγορες αποφάσεις.

Ακρίβεια: Σχεδιάστηκε για να είναι ακριβές ώστε να μπορεί να δώσει ακριβή αποτέλεσμα υπολογισμού χωρίς σφάλματα σε αυτό.

Πωλήσεις: Με την ανάπτυξη λογισμικού CRM, οι μεσίτες μπορούν τώρα να διαχειριστούν τις δραστηριότητές τους πριν και μετά την πώληση όλων των ακινήτων τους.

Είναι επωφελές για όλες τις εταιρείες ακινήτων ανεξάρτητα από το αν είναι μια μικρή ή μεγάλη οντότητα. Αυτό το λογισμικό σας βοηθά να καταγράψετε τη διοικητική σας ικανότητα και τις συνολικές σας αποδόσεις. Σας βοηθά στη διαχείριση των δραστηριοτήτων των πωλήσεων και του πελάτη με πίνακες ελέγχου για να παρακολουθείτε διάφορες εξελίξεις σχετικά με τις έρευνες, τις πωλήσεις, τις απαιτήσεις, τις εκκρεμότητες κλπ.

Το E- Agents Μεσιτικό Πρόγραμμα CRM είναι μια νέα και καινοτόμα έκδοση που έχει πιο ισχυρό δυναμικό όσον αφορά την παρακολούθηση ανταμοιβών για μεσίτες ή προσωπικού, διαχείριση μεσιτών, εκθέσεις MIS, λογαριασμούς πελατών, ενεργοποίηση SMS και ταχυδρομείου, ημερήσιο υπόλοιπο, ημερολόγιο γενεθλίων και πολλά άλλα.

(Visited 333 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*