Η ρύθμιση στο iPhone που επιτρέπει στους χρήστες να κρυφακούν συζητήσεις

iphone 8
Άκης Αξαόπουλος
15/11/2021 18:45
 
 
 

 

Μια λειτουργία του iPhone που δεν είναι γνωστή στους περισσότερους χρήστες αποκάλυψε η ηθοποιός, Elizabeth Henstridge, μέσα από βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok.

Πρόκειται για τη λειτουργία που ονομάζεται «Ζωντανή ακρόαση» και επιτρέπει στους χρήστες να ακούν καθαρά συζητήσεις που γίνονται μέχρι και 15 μέτρα μακριά τους, σαν να βρίσκονταν δίπλα στην πηγή του ήχου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία και να φορέσουν τα ακουστικά τους.

Ουσιαστικά, η Ζωντανή Ακρόαση επιτρέπει στο κινητό σας να λειτουργεί σαν μικρόφωνο, το οποίο μεταδίδει τον ήχο πίσω στα ακουστικά σας. Επιτρέπει στον χρήστη να ακούσει μια συζήτηση που γίνεται σε ένα θορυβώδη χώρο, ή σε μεγάλη απόσταση από τον ίδιο.

Πώς θα ενεργοποιήσετε τη λειτουργία της Ζωντανής Ακρόασης

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε τα ακουστικά σας. (Αυτό το κόλπο δουλεύει με τα AirPods, αλλά και με τα Powerbeats και τα AirPods Max).

Στη συνέχεια, πηγαίντε στις «Ρυθμίσεις» του κινητού σας και επιλέξτε το «Κέντρο Ελέγχου». Έπειτα, πατήστε πάνω στο πράσινο σήμα που βρίσκεται δίπλα στην επιλογή «Ακοή».

Για να χρησιμοποιήσετε την Ζωντανή Ακρόαση θα πρέπει να πάτε στην αρχική οθόνη του κινητού σας και να ανοίξετε το κέντρο ελέγχου, σέρνοντας το δάχτυλό σας από πάνω προς τα κάτω.

Τότε, θα δείτε ένα εικονίδιο που απεικονίζει ένα αυτί. Εάν πατήσετε πάνω του θα ενεργοποιηθεί η λειτουργία της Ζωντανής Ακρόασης.

 

Πηγή: ieidiseis.gr

(Visited 453 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*