Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μία τραγανή και φρέσκο τηγανισμένη κασεροκροκέτα; Με αυτή τη συνταγή θα σας δείξω πως να φτιάξετε σε λίγα μόλις λεπτά ένα πεντανόστιμο και αγαπημένο ορεκτικό!
ΜΕΡΙΔΕΣ 10-12 τεμ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 5′ ΑΝΑΜΟΝΗ 5′
Υλικά:
200 γρ. μιξ τυριών
1 ασπράδι αυγού
2 κ.σ. φρυγανιά
Εκτέλεση:
– Βάζουμε ηλιέλαιο σε μία κατσαρόλα να κάψει σε χαμηλή φωτιά.
– Ρίχνουμε σε μπολ το μιξ τυριών, το ασπράδι αυγού και τη φρυγανιά και ζυμώνουμε το μείγμα με τα χέρια.
– Με την βοήθεια μιας ζυγαριάς, πλάθουμε το μείγμα σε μπαλάκια των 20 γρ.
– Ρίχνουμε τα μπαλάκια σε μπολ με φρυγανιά ώστε να καλυφθούν καλά παντού.
– Απλώνουμε σε πιάτο ένα κομμάτι από απορροφητικό χαρτί και ξεκινάμε το τηγάνισμα.
– Μόλις αρχίσουν να ροδίζουν από έξω, αφαιρούμε από την κατσαρόλα και τα σερβίρουμε ζεστά.
Πηγή: dimitrismichailidis.com
Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις