Πάπρικα αλοιφή με συνταγή … γιατρού

Newsroom.
23/07/2024 05:37
 
 
 

Αλοιφή, Σος ή Σάλτσα όπως και να το πεις είναι μια από τις πιο ωραίες πάπρικες που έχω δοκιμάσει.

Μπορώ να συνοδεύσω το Τραγανό Βιεννέζικο Σνίτσελ (μοσχαρίσιο) , το Φιλέτο Κοτόπουλο με κουσκού ή τους Κολοκυθοκεφτέδες φούρνου παναρισμένοι με κορν φλέικς και σουσάμι ..

Υλικά:
500 γρ. πελτές ντομάτας.
75 γρ. μουστάρδα.
75 γρ. φέτα τριμμένη.
5 γρ. πάπρικα γλυκιά σκόνη.
5 γρ. ρίγανη.
50 ml ελαιόλαδο.
1 ½ κουτ. σούπας ζάχαρη

Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε τα υλικά και διατηρούμε σε βαζάκια στο ψυγείο για αρκετές μέρες.

Καλή Όρεξη!!!

Πηγή: secretkitchenandtravel.gr

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 380 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*