Αλοιφή, Σος ή Σάλτσα όπως και να το πεις είναι μια από τις πιο ωραίες πάπρικες που έχω δοκιμάσει.
Μπορώ να συνοδεύσω το Τραγανό Βιεννέζικο Σνίτσελ (μοσχαρίσιο) , το Φιλέτο Κοτόπουλο με κουσκού ή τους Κολοκυθοκεφτέδες φούρνου παναρισμένοι με κορν φλέικς και σουσάμι ..
Υλικά:
500 γρ. πελτές ντομάτας.
75 γρ. μουστάρδα.
75 γρ. φέτα τριμμένη.
5 γρ. πάπρικα γλυκιά σκόνη.
5 γρ. ρίγανη.
50 ml ελαιόλαδο.
1 ½ κουτ. σούπας ζάχαρη
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε τα υλικά και διατηρούμε σε βαζάκια στο ψυγείο για αρκετές μέρες.
Καλή Όρεξη!!!
Πηγή: secretkitchenandtravel.gr
Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
(Visited 292 times, 1 visits today)