Ινδοκάρυδα με κερασάκια

Newsroom.
07/09/2024 06:55
 
 
 

Τα ινδοκάρυδα με κερασάκια είναι ένα πολύ εύκολο και γευστικό γλύκισμα!

Υλικά:
200γρ. ινδοκάρυδο
4 αυγά
130γρ. ζάχαρη
30γρ. βούτυρο
2 κ σ. αλεύρι up
1 κ σ. άνθος αραβοσίτου
1 βανίλια
1 πρέζα αλάτι
Κερασάκια

Εκτέλεση:
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε τα αυγά με την ζάχαρη σε χαμηλή φωτιά και τα χτυπάμε καλά μέχρι να ζεσταθούν. Έπειτα ρίχνουμε και το βούτυρο μέχρι να λιώσει κι αυτό και κατεβάζουμε από τη φωτιά .
Έχουμε ρίξει σε ένα μπολ όλα τα στερεά υλικά και ρίχνουμε και τα υγρά και ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε το μείγμα σε ένα κορνε και κάνουμε ροζέτες , βάζουμε και μισό κερασάκι από πάνω και ψήνουμε στους 160 στον αέρα για 15 λεπτά περίπου, μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρώμα.

Πηγή: xrysoskoufaki.gr

Η Συνταγή είναι της κας Eleni Kalaitzidou

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 106 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*