Η Κατερίνα Λένη φτιάχνει επιδόρπιο με Γραβιέρα Νάξου

Άκης Αξαόπουλος
24/06/2021 15:20
 
 
 

 

Η chef, Κατερίνα Λένη, συμμετείχε στο 4ο Food Experience Graviera Naxos 2021 και δημιουργεί για εσάς μια γρήγορη και εύκολη συνταγή για επιδόρπιο με βασικό υλικό την πεντανόστιμη και πολυβραβευμένη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ε.Α.Σ. Νάξου!

Μπαστουνάκια Γραβιέρας Νάξου Π.Ο.Π. σε φύλλο κανταΐφι με γλυκό του κουταλιού κεράσι, μαρμελάδα βύσσινο και φυστίκι Αιγίνης!

Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!

(Visited 391 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*