Καιρός: Με βροχές και καταιγίδες μπαίνει ο Νοέμβριος

Newsroom
01/11/2019 02:20
 
 
 

 

Μέσα σε λίγα μόνο λεπτά, η μέρα έγινε νύχτα το απόγευμα της Πέμπτης και στη Νάξο. Τον ήλιο διαδέχτηκαν τα σύννεφα και το φως της ημέρας, το γκρίζο που σκέπασε τον ουρανό. Βροχές και καταιγίδες με τη συνοδεία από αστραπές και κεραυνούς άλλαξαν από το ένα λέπτό στο άλλο τον καλοκαιρινό καιρό στο νησί.

Το φθινοπωρινό σκηνικό του καιρού θα συνεχιστεί και την Παρασκευή στις Κυκλάδες, όπως προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Θα επικρατήσουν νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι ενώ πιθανώς στις βόρειες Κυκλάδες τις πρωινές ώρες τα φαινόμενα να είναι κατά τόπους ισχυρά.

Αναλυτική πρόγνωση

Άστατος θα είναι και αύριο, Παρασκευή ο καιρός σε όλη τη χώρα, με βροχές και καταιγίδες. Επιπλέον, αναμένονται χαλαζοπτώσεις έως τις πρώτες ώρες της ημέρας κατά κύριο λόγο στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο, το Νότιο Αιγαίο και την Κρήτη ενώ στη συνέχεια και έως το απόγευμα πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει για το Ιόνιο και τη Δυτική Πελοπόννησο.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες στα νότια της χώρας και κυρίως στο Νότιο Αιγαίο και την Κρήτη.

Ο καιρός σε Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Πιθανώς στις βόρειες Κυκλάδες τις πρωινές ώρες τα φαινόμενα να είναι κατά τόπους ισχυρά. Εξασθένηση αναμένεται από τις μεσημβρινές ώρες.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και σταδιακά από το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

(Visited 356 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*