Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον Τζώρτζη Μονογυιό στη Μύκονο

Άκης Αξαόπουλος
18/01/2022 16:32
 
 
 

 

Στη Μύκονο έφτασε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης, με το πλοίο της γραμμής από τη Ραφήνα, η σορός του Τζώρτζη Μονογυιού. Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες βρέθηκαν στο λιμάνι του νησιού για να τον υποδεχτούν, όπως και οι κολλητοί του που τον συνόδευσαν στη μοιραία βόλτα με τη Ferrari.

Kόσμος είχε συγκεντρωθεί από νωρίς στην εκκλησία του Αγίου Λουκά στην Χώρα της Μυκόνου, όπου εψάλη η εξόδιος ακολουθία, ενώ ακολούθησε η ταφή στο κοιμητήριο Μυκόνου, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, την ίδια ώρα που η σύζυγός του Αθηνά Κοντοπάνου παραμένει σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, αδελφή του Τζώρτζη, μαζί με τα μέλη της οικογένειας, όλοι τους συντετριμμένοι, τον αποχαιρέτησαν μη μπορώντας να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους. Εκεί και πολλοί συνεργάτες του επιχειρηματία που ταξίδεψαν από την Αθήνα για να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία. Συντετριμμένη είναι και η πρώην σύζυγος του Τζώρτζη, μαζί με την οποία είχε αποκτήσει και το πρωτότοκο παιδί του.

 

Πηγή: protothema.gr

(Visited 621 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*