Το ΜέΡΑ25 καταδικάζει τη δολοφονία των απροστάτευτων ζώων στη Νάξο

Άκης Αξαόπουλος
06/02/2020 00:28
 
 
 

Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε από τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ για τα αποτρόπαια εγκλήματα που έλαβαν χώρα σε βάρος ενός σκύλου που βρέθηκε κρεμασμένος στο χωριό Σίφωνες και μίας θαλάσσιας χελώνας που βρέθηκε στην παραλία του Αγίου Προκοπίου.

Ως ΜέΡΑ25 Κυκλάδων, καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιου είδους ενέργειες, οι οποίες δε συνάδουν με τον πολιτισμό και την παιδεία των κατοίκων του νησιού, στηρίζοντας και επικροτώντας παράλληλα τις ανακοινώσεις του συλλόγου προστασίας άγριας ζωής της Νάξου και της κοινότητας Μονής. Είναι επιτακτική ανάγκη να κατανοήσουμε ότι, οι επαίσχυντες αυτές πράξεις αφορούν μια μειοψηφία ανθρώπων, των οποίων οι νοσηρές συμπεριφορές πρέπει να εμποδιστούν άμεσα τόσο από τις αρχές όσο και από την τοπική κοινωνία.

Όποιος γνωρίζει έστω μία μικρή πληροφορία είναι φρόνιμο να την καταγγείλει. Πρέπει επιτέλους να βάλουμε τους εαυτούς μας στη θέση των ανυπεράσπιστων αυτών πλασμάτων, που πέφτουν θύματα δολοφόνων που ζουν ανάμεσα μας.

(Visited 252 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.