Σύνδεσμος Κουρέων και Κομμωτών Σύρου: «Μην ζητάτε να σας εξυπηρετήσουμε κατ’ οίκον!»

Newsroom
26/03/2020 12:12
 
 
 

 

Κατηγορηματικός ως προς την κομμωτική στο σπίτι είναι ο Σύνδεσμος Κουρέων και Κομμωτών Σύρου.

Ο Σύνδεσμος προέβη στην έκδοση ανακοίνωσης, με την οποία ζητά από τους Συριανούς και τις Συριανές να μην ζητούν από κομμωτές, κομμώτριες και κουρείς να πηγαίνουν στα σπίτια για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, αφενός γιατί είναι παράνομο κι αφετέρου γιατί πλέον αποτελεί μια υγειονομική βόμβα με απρόβλεπτες συνέπειες.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Αγαπητοί συμπολίτες μας,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Όπως είναι γνωστό, τα καταστήματα μας έκλεισαν στις 13/3 με απόφαση του Υπουργείου Υγείας για την τήρηση των μέτρων πρόληψης κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Είμαστε ένας κλάδος που συναναστράφηκε με πολύ κόσμο πριν κλείσουν τα καταστήματα μας, συνεπώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν κάποιος από εμάς είναι φορέας του ιού. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι πόσο σημαντικό είναι να προστατέψουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας πριν γίνουμε αιτία της εξάπλωσης του ιού και στον τόπο μας.

Ξέρουμε ότι η εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία όλων μας, όμως θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να κάνετε υπομονή και να μην φέρνετε σε δύσκολη θέση τους συναδέλφους μας, ζητώντας τους να σας εξυπηρετήσουν κατ’ οίκον. Η απόφαση αυτή είναι συλλογική, λέμε ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ καθώς ακόμα και σήμερα σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία που βρισκόμαστε όλοι, η παράνομη αυτή δραστηριότητα συνεχίζεται και αποτελεί πλέον μια υγειονομική βόμβα με απρόβλεπτες συνέπειες.

Σας ευχαριστούμε όλους για την κατανόηση και την υπομονή.

(Visited 328 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*