Δήμος Μυκόνου: Επιπλέον προμήθεια τροφίμων αξίας 105.000 ευρώ για το «Δίχτυ Αγάπης»

δήμος Μυκόνου προμήθεια τροφίμων
Newsroom
15/04/2020 01:46
 
 
 

Τον προϋπολογισμό και τη δαπάνη για την επιπλέον προμήθεια τροφίμων για τις αυξημένες ανάγκες της προσωρινής υποστηρικτικής δομής κοινωνικής πρόνοιας και αλληλεγγύης «Δίχτυ Αγάπης» ενέκρινε ομόφωνα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μυκόνου.

Σύμφωνα με εισήγηση του Προέδρου και Δημάρχου Μυκόνου Κωνσταντίνου Κουκά, η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε μέσω διαδικτύου, για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας.

Η συγκεκριμένη δαπάνη περιλαμβάνει 36.000 ειδών παντοπωλείου (χαρτικά, απορρυπαντικά, όσπρια κ.λπ.), συνολικού κόστους περίπου 68.000 ευρώ και την προμήθεια 6.000 ειδών κρεοπωλείου συνολικού κόστους, πλέον των 37.000 ευρώ.

«Απλώνουμε το δίχτυ αγάπης σε όλους όσοι έχουν ανάγκη»

Μετά τη συνεδρίαση ο Δήμαρχος κ. Κ. Κουκάς δήλωσε: «Για να ανταποκριθούμε στη μεγάλη αύξηση των συμπολιτών μας, που επιζητούν τη στήριξη της κοινωνικής μας Δομής, αποφασίσαμε, ομόφωνα, τη διάθεση επιπλέον οικονομικής ενίσχυσης από δημοτικούς πόρους. Με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω τους δημοτικούς υπαλλήλους και τους εθελοντές μας για τη σημαντική συνεισφορά τους. Απλώνουμε το δίχτυ αγάπης σε όλους όσοι έχουν ανάγκη, ώστε κανένας συνάνθρωπος μας να μην είναι μόνος του. Με ανθρωπιά και αλληλεγγύη θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε και αυτή τη δοκιμασία».

(Visited 75 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*