Μήνυμα Δημάρχου Αμοργού για την Εορτή του Πάσχα

Newsroom
16/04/2020 12:51
 
 
 

 

Το Άγιο Πάσχα είναι η γιορτή της Αγάπης και ο θρίαμβος της Ζωής. Καλούμαστε όλοι με ταπεινότητα να ακολουθήσουμε το Θείο Δράμα του Θεανθρώπου Ιησού, να διδαχτούμε από την Πορεία του, να εορτάσουμε την Ανάσταση του.

Το φετινό Πάσχα είναι διαφορετικό για όλους μας. Αυτές τις ημέρες η ανοιξιάτικα ανθισμένη Αμοργός θα είχε υποδεχτεί συγγενείς και επισκέπτες και θα ζούσαμε μέσα από τα έθιμα μας και την ευλάβεια και θρησκευτική κατάνυξη της Εκκλησίας μας την μεγάλη Εορτή.

Αλλά προσδοκούμε την νίκη της ζωής και για αυτή υπομένουμε και αγωνιζόμαστε. Αν και ζούμε μια δύσκολη περίοδο απομακρυσμένοι ο ένας από τον άλλο, ουσιαστικά ζούμε ενωμένοι αναμένοντας μια ξεχωριστή Ανάσταση για να μας γεμίσει δύναμη και αισιοδοξία.

Ενωμένοι και με υψηλότατο αίσθημα ευθύνης, αλληλεγγύης και εθελοντισμού έχουμε αντιμετωπίσει στην Αμοργό την πανδημία του Κορωνοϊού. Ιατροί, νοσηλευτικό προσωπικό, δημοτικοί υπάλληλοι, σώματα ασφαλείας, απλοί πολίτες, με τη συμμετοχή όλων έχουμε φτιάξει μια ασπίδα προστασίας στο νησί και τις ζωές μας. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου.

Βρισκόμαστε ακριβώς στη στιγμή που πρέπει να μείνουμε με το βλέμμα μπροστά, να μη κάνουμε βήμα πίσω. Όταν αυτές οι πρωτόγνωρες δυσκολίες τελειώσουν, θα μας περιμένει μια καλύτερη μέρα. Όταν ολοκληρωθεί η δοκιμασία του Γολγοθά θα θριαμβεύσει η χαρά της Ανάστασης. Εκείνη την ώρα πρέπει να είμαστε όλοι εκεί. Να μην λείψει κανένας.

Εύχομαι το μήνυμα Αγάπης και το Αναστάσιμο Φως να πλημμυρίσει τις ζωές όλων σας και να σας χαρίζει υγεία και οικογενειακή ευτυχία

Δήμαρχος Αμοργού
Ελευθέριος Καραΐσκος

(Visited 61 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*