Στην απεργία της 12ης Νοέμβρη συμμετέχει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κυκλάδων

admin
09/11/2015 09:13
 
 
 

Συγκέντρωση έξω από το κτίριο του διοργανώνει στις 10:30 το πρωί της 12ης Νοέμβρη το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κυκλάδων, συμμετέχοντας στην 24ωρη γενική απεργία.

Σε ανακοίνωση που υπογράφουν ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του Εργατικού Κέντρου κ.κ. Βουτσίνος και Γεράρδης αντίστοιχα, τονίζουν ότι πρέπει όλοι μαζί οι πολίτες, ενωμένοι, να συμμετέχουν δυναμικά στις κινητοποιήσεις, προκειμένου να αποτραπεί η εφαρμογή του νέου σκληρού μνημονίου που οδηγεί στη φτώχεια και την εξαθλίωση.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Συναδέλφισες, συνάδελφοι

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κυκλάδων καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους άνεργους, τις νέες και τους νέους στην 24ωρη Γενική απεργία την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015 στην συγκέντρωση στις 10:30 π.μ. έξω από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο.

Δεν πρέπει να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια απέναντι στα εγκληματικά μέτρα που εφαρμόζονται και θα συνεχίσουν να εφαρμόζονται.

Η Κυβέρνηση, αθετώντας τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, συνεχίζει τις πολιτικές της τιμωρητικής λιτότητας της φτώχειας και της εξαθλίωσης, εφαρμόζοντας ένα νέο σκληρό μνημόνιο με επαχθείς όρους, προχωρώντας σε νομοθετήματα που καταργούν κάθε παροχή και κοινωνική ασφάλεια.

Η 24ωρη Γενική απεργία και τα συλλαλητήρια στις 12 Νοέμβρη αποτελούν τη «μητέρα των μαχών» απέναντι στη νέα λαίλαπα μέτρων υποβάθμισης του επιπέδου διαβίωσης της Ελληνικής κοινωνίας.

Όλοι μαζί μπορούμε να αποτρέψουμε τα χειρότερα και να ανατρέψουμε τα προηγούμενα.

Όλοι και όλες μαζί, αρκεί να το πιστέψουμε.

Αρκεί ο καθένας και η καθεμία από εμάς να επιλέξουμε τί είδους ασφάλιση θέλουμε, κοινωνική ασφάλιση ή ασφάλιση του καναπέ.

Όλοι μαζί στην συγκέντρωση την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου στις 10:30 το πρωί στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο.

(φωτό: ethnos.gr)

Ειδήσεις: Κυκλάδες

(Visited 16 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*