Συλλυπητήρια ανακοίνωση δήμου Σύρου-Ερμούπολης για τα τραγικά γεγονότα του Παρισιού

admin
16/11/2015 20:49
 
 
 

Τις «πρωτοφανείς πράξεις βαρβαρότητας» που συνέβησαν στο Παρίσι και που στοίχισαν τη ζωή σε εκατοντάδες συνανθρώπους μας καταδίκασε με συλλυπητήρια ανακοίνωση του ο δήμος Σύρου-Ερμούπολης, εκφράζοντας ταυτόχρονα τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του στον φίλο γαλλικό λαό.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του δήμου Σύρου-Ερμούπολης:

Με μεγάλη οδύνη και συντριβή πληροφορηθήκαμε τα τραγικά γεγονότα, που συνέβησαν στο Παρίσι την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015. Το αδίστακτο τρομοκρατικό χτύπημα στάθηκε μοιραίο για εκατοντάδες συνανθρώπους μας και σκόρπισε το πένθος όχι μόνο στη Γαλλία αλλά και παγκοσμίως.

Καταδικάζοντας αυτές τις πρωτοφανείς πράξεις βαρβαρότητας, που πλήττουν την ανθρώπινη υπόσταση και ελευθερία, νιώθουμε χρέος να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των θυμάτων, καθώς και τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας προς το φίλο γαλλικό λαό, που περνάει αυτή την φρικτή δοκιμασία.

Οφείλουμε να ενισχύσουμε κάθε διεθνή προσπάθεια για ειρηνική συμβίωση, ενότητα και προάσπιση των δημοκρατικών αξιών, ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοια γεγονότα και να μη θρηνήσουμε ξανά αθώους πολίτες.

(φωτό: capital.gr)

(Visited 11 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*