Εορτασμός Ημέρας των Ηνωμένων Εθνών στη Σύρο

Newsroom
19/10/2020 8:43
  •  
  •  
  •  

Η επέτειος της ίδρυσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών θα γιορταστεί το Σάββατο 24 Οκτωβρίου σε ολόκληρη την χώρα.

Για τον εορτασμό της ημέρας, με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, ορίστηκε σημαιοστολισμός όλων των Δημοσίων, Περιφερειακών και Δημοτικών Καταστημάτων καθώς και των Καταστημάτων Ν.Π.Δ.Δ σε όλη την επικράτεια, από την 8η πρωινή ώρα μέχρι τη δύση του ηλίου της 24ης Οκτωβρίου.

Στη Σύρο, το πρωί του Σαββάτου στις 10:30 θα τελεστεί επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου και αμέσως μετά, εντός του Ι.Ν., θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας από τον Νομικό Σύμβουλο της Νομικής Υπηρεσίας Κυκλάδων της Διεύθυνσης Νομικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Ελευθέριο Μπάλλα.

Θα ακολουθήσει δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Εθνικό Ηρώο της πόλης (προ του Ι.Ν.) από τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου και από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου.

*Λόγω των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID -19, οι φετινές εκδηλώσεις θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις και οι καταθέσεις στεφάνων θα πραγματοποιηθούν με περιορισμένο αριθμό ατόμων για λόγους δημόσιας υγείας και υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών διατάξεων.

(φωτό: liberal.gr)

(Visited 50 times, 1 visits today)