Χριστουγεννιάτικες ευχές του Γιώργου Λεονταρίτη

admin
23/12/2015 13:57
 
 
 
 
Το Χριστουγεννιάτικο μήνυμά του, στέλνει σε όλους τους Κυκλαδίτες ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.
Ο κ. Λεονταρίτης αναφέρει τα εξής: 
 
Κάτω από τις δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες που διανύει η πατρίδα μας και οκόσμος γενικότερα, το μήνυμα των Χριστουγέννων, προβάλει πιο επίκαιρο απόποτέ.
Το χαρμόσυνο μήνυμα της Γέννησης του Θεανθρώπου ας κυριαρχήσει αυτές τιςημέρες στις καρδιές και στις σκέψεις μας και ας δώσει ελπίδα και παρηγοριάστον καθένα και ιδιαίτερα σε όσους περνούν δύσκολες μέρες.
Ας παραδειγματιστούμε από ανθρώπους που βιώνουν το μήνυμα τωνΧριστουγέννων και προσφέρουν αγάπη, στήριξη και βοήθεια σε όσους έχουνανάγκη, για να μετατρέψουμε τον πόνο και την αδικία που υπάρχουν δίπλα μας,σε ανακούφιση, ελπίδα και χαρά.
Με αυτές τις σκέψεις, εύχομαι το φως της ελπίδας και το άστρο τωνΧριστουγέννων να γίνουν προάγγελοι καλύτερων ημερών για την αναγέννηση τηςπατρίδας μας και την ανάπτυξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Με συλλογικότητα και πίστη στις δυνάμεις μας, με μεγαλοψυχία στοσυνάνθρωπο, ας φωτιστούμε από το θείο φώς της Βηθλεέμ και αςαναλογιστούμε τις αληθινές αξίες της ζωής. 
Από βάθους καρδιάς εύχομαι σε όλους τους πολίτες των Κυκλάδων και τηςΔωδεκανήσου, Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα με υγεία, αισιοδοξίαπροσωπική και οικογενειακή ευτυχία.
 

 

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*