“Χαμός” στην κοπή πίτας του Συλλόγου Κορωνίδας Νάξου (φώτος)

admin
21/01/2016 22:30
 
 
 

Το βράδυ του Σαββάτου 16 Ιανουαρίου, ο Σύλλογος Κορωνίδας Νάξου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα σε μια κατάμεστη αίθουσα από μέλη, φίλους και φορείς.

Την εκδήλωση παρουσίασε η Μαρούσα Βιτζηλαίου και το καλωσόρισμα έγινε από τον πρόεδρο του Συλλόγου Μανώλη Μουστάκα, ο οποίος και ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, για τη δυναμική παρουσία τους και ευχήθηκε το 2016 να είναι χρονιά δημιουργίας και αλληλεγγύης.

Την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Ἀρχιμ.Φιλόθεος (κατά κόσμον Γεώργιος) Νικολάκης  του Ενοριακού Ναού Αγίου Γεωργίου Κυψέλης και ο πατέρας Γεώργιος Κορρές, αντιπρόεδρος του Συλλόγου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και  χαιρέτησαν, ο πρώην ευρωβουλευτής και ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Μανώλης Γλέζος, οι Δήμαρχοι Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος και Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανώλης Μαργαρίτης, ο αντιπρόεδρος της ένωσης Κυκλαδικού Τύπου, τ. πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων, και Επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου Απολλωνιατών Νάξου Αντώνης Χωριανόπουλος.

Επίσης την εκδήλωση μεταξύ άλλων τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Ο.ΝΑ.Σ Νίκος Βερνίκος, ο πρόεδρος της Απειράνθου Γιώργος Μπάκαλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου Νίκος Τζιώτης, ο πρόεδρος Κεραμωτής Νίκος Φυρογένης, ο πρόεδρος Σαγκριωτών Κώστας Βερνίκος και ο Πρόεδρος Α.Ο. Κορωνίδας Γαλατσίου Σωτήρης Μαργέλος.

Κατά την εκδήλωση τιμήθηκαν από το Σύλλογο οι Κωμιακίτες, μαραθωνοδρόμος Αλέκος Χωριανόπουλος και η πολύτεκνη μητέρα Γεωργία Αλιμπέρτη, που καταχειροκροτήθηκαν.

Την πίτα  του Συλλόγου έκοψε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, πατέρας  Κορρές Γεώργιος και μέλη του Δ.Σ. τη μοίρασαν στους παρευρισκόμενους…

 

 

(Visited 80 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*